Personal till reception/medlemsservice

Personal till reception/medlemsservice

Ullevi Tennisklubb är med sina nästan 1200 medlemmar en av Göteborgs största tennisklubbar. I tennisverksamheten deltar regelbundet över 700 spelare och mellan 15-20 tränare.

Vi söker nu en person som tillsammans med vårt nya team i reception/medlemsservice vill vara med och bygga upp en service som skall vara "top of the line" i jämförelse med andra jämförbara idrottsverksamheter i Sverige. Ambition är att erbjuda klubbens medlemmar bästa möjliga service utanför tennisbanan.

Klubben förväntar sig att du är hjälpsam, nytänkande, strukturerad, kreativ, ansvarsfull, lyhörd och noggrann samt en god förebild. Du förväntas följa klubbens vision och värdegrund och tillsammans med våra medarbetare dagligen sträva mot de gemensamma målen och inspirera personer i sin omgivning att göra detsamma.

Vi ser också framför oss att du gillar att samarbeta inom ett team och att jobba med människor. Du är en person som får saker gjort och har drivkraften att göra ett bra jobb varje dag.

Som en i teamet får du arbeta tillsammans med många olika medarbetare och har varierade arbetsdagar där du bl.a. arbetar med service/information och tar emot våra medlemmar/kunder på plats och hanterar telefonsamtal/mail. Du arbetar med klubbens café och shop och ser till att det är ordning och reda i dessa områden.

Arbetstider och omfattning
Alla veckodagar är aktuella och omfattning mellan 75-100%.

Tillträde och lön
Enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor/information:
Vid intresse eller frågor ta kontakta Kristian Persson på tel. 0707993008 alt. kristian.persson@ullevitk.se. Skicka din ansökan med cv och referenser via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kristian Persson
Telefon 0707993008
Email Mejla Kristian Persson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ullevitk.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (4 dagar kvar)