Driftchef renhållning

Driftchef renhållning

Uddevalla Energi söker en driftchef till affärsområde renhållning
Vi motiveras av tanken att erbjuda cirkulerande materiallösningar och fossilfria energilösningar; tillsammans med uddevallaborna skapar vi helt enkelt morgondagens hållbara samhälle. Affärsområde renhållning erbjuder avfalls- och återvinningslösningar för invånare och verksamheter i Uddevalla kommun, där vi strävar efter att utföra våra uppdrag så effektivt och resurssmart som möjligt. Vi söker nu en driftchef till vår insamlingsdel som i rollen kommer leda laget, finna smarta logistiska lösningar och arbeta för hög kundnöjdhet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara
  • Personalansvar för ca 25 personer där chaufförer och arbetsledare ingår
  • Budgetansvar inom ditt område
  • Arbeta med kundfrågor
  • Bevaka och säkerställa att vi uppfyller de krav som ställs på oss i form av lagar och tillstånd
  • Driva det långsiktiga förbättringsarbetet
  • Ansvara för att fastigheter och våra 20 tal fordon håller rätt standard
  • Du kommer vara delaktig i att arbeta fram erbjudande och nya lösningar för våra kunder
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning troligtvis inom transportledning, logistik, produktion eller annan erfarenhet som av oss bedöms motsvarande. Du har erfarenhet som framgångsrik ledare och vi ser gärna att du har en bakgrund inom åkeribranschen eller transportsektorn. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med renhållningsverksamhet eller annan återvinningsverksamhet.

Som person är du ansvarstagande, organiserad och bra på att skapa goda relationer. Du har förmågan att kommunicera på alla nivåer såväl internt som externt och samverka mellan våra olika verksamheter inom hela Uddevalla Energi. Du är skicklig på att bygga starka team där medarbetarna känner sig delaktiga och motiverade. Du är prestigelös och har ett öppet förhållningssätt samtidigt som du behöver vara duktig på struktur, planera och ordning och reda. Du är en kravställare och vill uppnå resultat med de uppgifter du tar dig för. Du trivs med att jobba i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad och resurssmart är ledord. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda. För att trivas i rollen har du en vilja att utvecklas och är flexibel samt lösningsinriktad. Du har en hög drivkraft och är förändringsbenägen då du kommer spela en viktig roll i verksamhetsutvecklingen.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Det är ett jobb där du påverkar uddevallabornas vardag varje dag och bidrar till Uddevallas utveckling. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. Uddevalla Energi är ett medelstort företag där spannet mellan beslut och handling är kort. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder. Det syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag.

Tillträdesdag: Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar: Mer information om företaget finner du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta affärsområdeschef renhållning Jenny Göthberg 0522-58 09 56. Facklig representant Vision, Thomas Georgiou 0522-58 08 99.

Ansökan: Sista ansökningsdag är 4 december. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor kontakta personalchef Ellinor Forsberg 0522-58 07 26.

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. En väl sammanhållen koncern med verksamhet inom produktion och distribution av el, elhandel, fjärrvärme, energilösningar, fjärrkyla, pellets, entreprenadverksamhet, stadsnätsverksamhet, avfallsbehandling samt renhållning. Uddevalla Energi omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 165 anställda. Verksamheten inleddes 1857 med gasverksrörelse för belysningsändamål. Uddevalla Energi AB ägs av Uddevalla kommun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)