UTAB utökar verksamheten inom området Miljö & Industri i Göteborg

UTAB utökar verksamheten inom området Miljö & Industri i Göteborg

UTAB är ett företag inom återvinning och anläggningsbranschen med mångårig erfarenhet. Med hjälp av modern utrustning och kompetent personal hjälper vi kunder runt om i hela Sverige. UTAB har som målsättning att skapa långvariga relationer med sina kunder, vilket borgar för personlig service, trygghet och kontinuitet.

Vi söker:

Vi söker nu lastväxlarchaufförer med erfarenhet av släp och rangering med stationeringsort Göteborg där du ingår i ett team av ytterligare medarbetare.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta arbetsuppgifter, UTAB ligger i framkant inom branschen och vi hoppas att du vill vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.

Din profil:

Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo samt vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder. Yrkeskompetensbevis (YKB) och CE-kort är ett krav! Krankort, tryckkort och ADR-intyg är meriterande. För arbetsuppgiften krävs även god lokalkännedom i Göteborgsområdet och du behöver kunna uttrycka dig väl både skriftligen, som muntligt på svenska.

Anställningsform:

Tillvidare

Ersättning:

Timbaserad månadslön

Tillträde:

Omgående eller efter överenskommelse.

Så ansöker du:

Skicka ditt CV tillsammans med din ansökan till lennart@utabkarlstad.se

UTAB ingår i KEWAB-koncernen som omsätter ca 700miljoner och sysselsätter över 400 medarbetare.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lennart Karlsson
Email Mejla Lennart Karlsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.utabkarlstad.se
Sista ansökningsdag 5 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UTAB är ett företag inom återvinning och anläggningsbranschen med mångårig erfarenhet. Med hjälp av modern utrustning och kompetent personal hjälper vi kunder runt om i hela Sverige. UTAB har som målsättning att skapa långvariga relationer med sina kunder, vilket borgar för personlig service, trygghet och kontinuitet