Servicetekniker, Göteborg

Servicetekniker, Göteborg

Vi söker en servicetekniker till vår serviceverkstad i Göteborg. Arbetsuppgifter är i huvudsak ombestyckning och nytillverkning av diamantborr och diamantklingor samt lagerarbete och godshantering. Du förväntas vara punktligt och ha stor arbetsvilja. Erfarenhet från traditionellt verkstadsarbete är en fördel. B-körkort är nödvändigt. Du kommer att vara anställd i vår bygg- och naturstensdivision, direkt underställd vår servicecenterchef Mike Johnson.
Din skriftliga intresseanmälan, märkt "servicetekniker, Göteborg" skickar du till Mike Johnson, senast 2019-03-25.E-mail: mike.johnson@tyrolit.com
Välkommen med din ansökan!
Tyrolit AB
Exportgatan 38D
422 46 Hisings Backa
Mer info
Kontaktperson Mike Johnson
Email Mejla Mike Johnson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tyrolitdiamant.se
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TYROLIT-koncernen hör till de världsledande tillverkarna av slip-, kap-, såg-, borr- och skärpverktyg och är systemleverantör av verktyg och maskiner till byggindustrin. TYROLIT står för innovationskraft, produkter av högsta kvalitet och en utmärkt service. Överallt i världen sätter industrier sin tillit till den omfattande kompetensen hos familjeföretaget i Tyrolen.


TYROLIT utvecklar skräddarsydda verktyg för individuella problemställningar. Lokala kontaktpersoner och ett globalt team garanterar perfekt service på alla områden: Våra kunder har full tillgång till TYROLITs samlade kompetens, från planeringsprocessen på plats till omsättningen i praktiken. Slutligen har TYROLIT även en utbildningsplattform att erbjuda kunderna.