Kvalitets- och Miljöansvarig till Tyri Sweden

Kvalitets- och Miljöansvarig till Tyri Sweden

TYRI:s produkter
tillhör ett av marknadens bredaste program för högeffektiva strålkastare till arbetsfordon. Vi fortsätter att växa och vi behöver dig som vill vara med och förbättra vårt arbete med miljö- och kvalitetssäkring. Du kommer att hantera kvalitetsärenden, driva ISO arbeten och sätta processer för ständig förbättring och kvalitetskontroll. Du hanterar kvalitetsfrågor från kunder och säkerställer kvaliteten på Tyris produkter genom att medverka vid produktionsbeslut angående material och produkter. På ditt ansvar ligger också internrevisioner och förberedelser inför externrevisioner samt reklamationshantering och administration i IMDS och UL standarder. Vi arbetar i ledningssystem enligt ISO 9001 och 14001. Som Miljöansvarig följer du upp miljölagar och anpassar våra produkter och processer efter dem. I rollen ingår många kontaktytor, förutom externa kontakter med våra leverantörer och kunder, kommer du internt att ha tätt samarbete med vår produktion, inköp, R&D avdelning och Förbättringsingenjör. Resor både inom och utanför Sverige ingår i tjänsten. I takt med att Tyri växer strävar vi efter att samarbetet med Kvalitetsansvariga kollegor i UK och USA skall utvecklas. Du rapporterar direkt till VD för Tyri Sweden och blir en del av ledningsgruppen.

Din bakgrund:
  • Relevant kvalitetsutbildning och erfarenhet från kvalitetsarbete i producerande företag
  • Utbildning inom teknik/konstruktion
  • Certifierad i och van att arbeta med ISO 9001 och 14001
  • Erfarenhet av leverantörsrevisioner
  • Erfarenhet av kundrevisioner
  • Erfarenhet av miljö- och reklamationsarbete
  • Engelska och svenska i tal och skrift
Har du erfarenhet av kvalitetsarbete i bolag som producerar gjutgods i plast alternativt erfarenhet från elektronikbolag är det mycket meriterande. Är du van att arbeta i projektform och har körkort B är också det en fördel.

För att lyckas
i tjänsten är du en person som och tycker om samarbete och att skapa goda relationer. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift och inser vikten av affärsmässighet och service i kund- och leverantörsrelationer.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder
en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats i helt nya lokaler fylld av kompetenta kollegor och många intressanta kunder och leverantörer. Här får du möjligheten att i en bred och självständig roll driva och förbättra arbetet med miljö- och kvalitetssäkring på ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Att långsiktigt möta vår marknad med kvalitet, innovation och eftertanke är centralt för oss. Tjänsten är fast och på heltid med extra personalförmåner såsom flexibel arbetstid samt hälso- och pensionsförmåner.

TYRI Sweden
är ett av de snabbast växande företagen i Sverige 2017 med för närvarande ca 50 anställda. Tyri erbjuder marknadens kanske bredaste program av högeffektiva strålkastare till arbetsfordon. Alla produkter utvecklas i nära samarbete med våra kunder och vi använder oss av det senaste i teknik inom LED, och Halogen. Vi arbetar med alla ledande OEM-kunder samt även med eftermarknad. Bland våra kunder genom åren finns välkända globala och svenska företag såsom Caterpillar, Epiroc, Toyota och John Deere. Läs mer på www.tyri.se http://tyrilights.com

PS. Är du nyfiken på dina nya kollegor? Smygkika här!

https://youtu.be/b90S_8vFs8M

Rekryteringen sker i samarbete med Dfind Science & Engineering och ansvarig Rekryteringskonsult Susanne Lindman
, 072-988 94 29. Välkommen med din ansökan redan idag dock senast den 24 september 2018.
Mer info
Kontaktperson Susanne Lindman
Telefon 0729-889429
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta i ett växande teknikföretag där kvalitetssäkring av produkter och processer spelar en central roll? Har du erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete från producerande företag och vill arbeta i en bred och varierande kvalitetsroll? Då har vi en spännande möjlighet för dig!