Supporttekniker till Tyréns AB

Supporttekniker till Tyréns AB

Trivs du med att ge service internt i en bred roll där du får användning av din tekniska förståelse och kunskap? Bor det en fixar-Frasse i dig som älskar att hjälpa och stötta kollegor i vardagen? Då har du hittat rätt!

Vi på Tyréns arbetar med samhällsbyggnad mot målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Vi erbjuder dig en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Hos oss får du vara med och påverka morgondagen, för att framtiden spelar roll. Nu söker vi en supporttekniker till vårt kontor i Göteborg där du blir en del av affärsstöd IT som hjälper koncernen i IT frågor.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker på Tyréns AB är du ensam ansvarig för den dagliga supportverksamheten för våra kontor i västra Sverige. Rollen kräver att du trivs med att arbeta på egen hand och ta ansvar för planering och leverans av det dagliga arbetet.
En dag hos oss innefattar bland annat:
 • Intern IT-support via telefon och mail
 • Ärendehantering
 • Inköp av diverse IT-utrustning
 • PC-installationer
 • Drift och underhåll av system och servrar
 • Tät kontakt och samarbete med kollegor runt om i Sverige
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta självständigt.
Vidare är det krav på:
 • Relevant högskoleutbildning eller motsvarade inom IT
 • Erfarenhet av Microsoft Server med tillhörande administrativa verktyg
 • Användarsupport för PC och mobil
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande erfarenheter:
 • CAD-program
 • Helpdeskarbete
Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som supporttekniker hos oss är du serviceinriktad, ansvarstagande och initiativrik. Du drivs av att arbeta med problemlösning och är intresserad av att träffa och knyta kontakt med nya människor. Då du sköter många arbetsuppgifter samtidigt är struktur och prioritering en självklarhet för dig. Du har ett prestigelöst förhållningsätt och trivs i en tempofylld och varierad vardag.

Låter detta intressant? Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag i form av CV och personligt brev. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträdesdag sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Din anställning omfattas av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt friskvårdsbidrag.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult:
Linnea Gabrielsson
0722 54 64 09
linnea.gabrielsson@lernia.se

Om Tyréns AB
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.
Läs mer på www.tyrens.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.