Ekonomiansvarig till TullXperten, Göteborg

Ekonomiansvarig till TullXperten, Göteborg

Vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och operativa redovisning. Rollen passar perfekt för dig som trivs i det mindre bolaget med det större bolagets möjligheter. I rollen har du ett nära samarbete med VD och också med huvudkontoret i Holland då TullXperten i december 2021 förvärvades av det holländska bolaget Customs Support. Customs Support är ett av de största tullombuden i Europa, med ca 1000 medarbetare och ett 70-tal kontor i totalt 11 länder.

I rollen som ekonomiansvarig arbetar du med:
  • Löpande bokföring
  • Kontroll/godkännande och betalning av leverantörsfakturor
  • Fakturering
  • Månadsbokslut
  • Skatter, avgifter och momsrapportering
  • Ansvara för, att ihop med revisor, upprätta årsbokslut och årsredovisning
  • Lönehantering
  • Budget, prognosarbete och uppföljning
  • Rapportering till våra holländska ägare
  • Delta i olika utvecklingsprojekt kopplat till ekonomisk uppföljning och rapportering.
Din bakgrund är redovisningsinriktad där du är van att arbeta brett med allt från kund/levreskontra till självständiga bokslut, gärna med rapportering till en internationell koncern. Vi ser att du har ett stort intresse för systemfrågor och har goda Excelkunskaper. Du behöver vara bekväm i svenska och engelska i både tal och skrift då du använder båda språken i tjänsten. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande men troligtvis har du någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi söker dig som vill ta eget ansvar att driva arbetet framåt med god kvalitet. Du är flexibel, noggrann och ansvarstagande.

Vi samarbetar med Jerrie i den här rekryteringen och du är välkommen att kontakta Martin Dahlberg, 0763-170741 om du har frågor eller funderingar. Vi ser mycket fram mot din ansökan via jerrie.se så snart som möjligt. Sista dag för ansökan är 28 augusti.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TullXperten Sverige AB är ett tullombud som upprättar tulldeklarationer för internationell handel åt våra kunder men arbetar också som konsulter med optimering av tullprocesser. Vi arbetar med effektiva lösningar inom IT och vårt mål är alltid att uppnå toppresultat i det vi gör. Vi är idag drygt 20 anställda och arbetar i nära relation med våra kunder. Vi är en mycket flexibel och säker leverantör vilket är en tillgång när vi utvecklar lösningar åt våra kunder.