Teamleader Supply Chain till Tulip Göteborg

Teamleader Supply Chain till Tulip Göteborg

Tjänstebeskrivning

Vi står inför ett generationsskifte och söker dig som vill vara med och utveckla vår supply chain avdelning till den mest moderna! Har du vana av att arbeta med lager, logistik och varuflöden? Vill du arbeta som ledare i en organisation som präglas av högt tempo och ständiga förbättringar? Då kanske du ska bli vår nya Teamleader!

Supply chain ansvarar för den dagliga driften inom områdena order, kundsupport, varuflödesplanering, lagerhantering och varubeställning. Avdelningen ansvarar för att artiklar levereras till rätt pris i rätt tid samt säkerställer att varorna finns på lager i tillräcklig mängd. Supply chain bidrar genom korrekta varufördelningar till optimerad försäljning, minskat svinn och en bra kundupplevelse.

I din roll som Teamleader på vår supply chain avdelning fördelar du arbetsuppgifter inom teamet och leder medarbetarna framåt i utvecklingen, som idag består av 5 personer. Till en början kommer du att vara operativ i den dagliga verksamheten och efter hand kommer du att växa in i ledarrollen. Du kommer att arbeta med inköpsprognoser, uppföljning på nyckeltal samt säkerställer orderläge och lagerhantering. Du ansvarar för att effektivt arbete sker genom uppföljning på varje område tillsammans med medarbetare i teamet. Som Teamleader optimerar och effektiviserar du processerna inom avdelningen, leder interna projekt samt säkrar informationsflödet till övriga avdelningar. Du kommer att leda vårt projekt kring att bli digitaliserade och vara i framkant vad gäller supply chain och kundsupport. I din roll kommer du att arbeta tätt ihop med ledning och övriga koncernbolag i frågor som rör supply chain. Du har ett nära samarbete med KAM och ser till att vi levererar bra lösningar till kunderna, i rätt tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förståelse för flödesfrågor och cirka 3-5 års erfarenhet av att arbeta med logistik, gärna från livsmedelsbranschen. Du har erfarenhet av och kunskap i projektledning, god IT- och systemvana samt är van att arbeta i Microsoft Office. För att passa in i rollen har du erfarenhet som ledare och förstår vikten av att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en lämplig utbildning för tjänsten.

Som person är du positiv, energisk och drivande och är en person som tycker om att se resultat. Du har även förmåga att analysera och strukturera och ser gärna situationer ur ett helhetsperspektiv. Vidare är det viktigt att du har förmåga att samarbeta samt har goda ledaregenskaper. För den här tjänsten är det primärt att du har goda kommunikativa förmågor och skapar och upprätthåller med lätthet såväl interna som externa kontakter.

Vad erbjuder vi dig?
Tulip är en organisation med högt tempo och snabba förändringar, varför vi ser att du gärna har vana av och trivs med att arbeta i en sådan organisation. Vi på Tulip erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av roliga utmaningar och mycket eget ansvar. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Låter det intressant?
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Premier AB. Har du några frågor om tjänsten, kontakta rekryteringschef Malou Olausson på tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du snarast in via vår hemsida www.premier.se, dock senast den 25 juni. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malou Olausson
Telefon 0733-200 880
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med en smak och kvalitet i fokus, erbjuder Tulip charkprodukter för en enklare vardag. Tulip Food Company är ett modernt livsmedelsföretag med försäljning i 120 länder världen över. Visionen är att bidra till att skapa en lyckad vardag för alla konsumenter, oavsett var de befinner sig. Tulip Food Company är ett dotterbolag till bondekooperativet Danish Crown och ägs till 100% av Danish Crown-koncernen. Förutom detaljhandeln är Tulip även specialister inom Foodservice, Fastfood och industri där Tulip lanserat flertalet framgångsrika produkter runtom i Europa. www.tulip.se

Älskar du mat och brinner för logistik, så har du ett av Sveriges roligaste jobb framför dig. Tulip erbjuder dig en utvecklande roll i ett företag som är marknadsledare inom flertalet kategorier och har en spännande resa framför sig, med en stark tillväxtambition.