Är du en praktiker som vill ha ett fritt och rörligt arbete med eget ansvar?

Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och vara med och arbeta i vår produktion där vi på plats bygger nya rörledningar i de befintliga rören. Arbetet är omväxlande och utförs till stor del i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a arbete med verktyg och maskiner då du förbereder och med sprayteknik bygger upp den nya rörledningen samt hantering av kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Du får internutbildning i yrket och en gedigen introduktion. Att ge våra medarbetare rätt förutsättningar för att skapa hög kvalitet är viktigt för oss.

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter - vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och vill att du har samma inställning.

Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så arbetar du med en kollega ute hos kund. I vårt Resursteam är vi en tillgång för alla våra geografiska distrikt i Tubus System. Det innebär att du tillsammans med en kollega oftast reser till ett projekt på veckobasis, med servicebil. Du arbetar då måndag till torsdag och är sedan ledig fredagen. Utgångspunkt är Göteborgsområdet. Tidvis även arbete lokalt.

Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor.

Om dig:
  • Du är en prestigelös lagspelare som tilltalas av problemlösning, att ge god service och att leverera ett bra resultat.
  • Du har vana av att hantera verktyg/maskiner från tidigare arbete eller fritid.
  • Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenheter av praktiskt och fysiskt arbete, ex. fastighetsunderhåll, montering, lagerarbete eller hantverk.
  • Du har B-körkort och behärskar svenska väl.
Välkommen med din ansökan till ett växande företag som sätter personal, kund och kvalitet högst!

Sökord: Bygg, vvs, montör, industri, lager, lagerarbete, tekniker, fastighetsskötare, ventilation, lärling, mekaniker, bil

Om företaget
Tubus System är ett väl etablerat företag inom relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Företaget lägger stort fokus på kvalitet och utveckling av verksamheten som idag omsätter drygt 130 mkr. Tubus System startade 1998 och har idag över 120 medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Västerås, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer om Tubus System här
Mer info
Kontaktperson MyNetwork / Varbi
Email Mejla MyNetwork / Varbi
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)