Scrum Master med BA-kompetens till Spännande Tromb!

Scrum Master med BA-kompetens till Spännande Tromb!

Till digitaliseringsbyrån Tromb söker vi nu efter en duktig Scrum Master med BA-kompetens som vill vara en del av deras härliga kultur och spännande utvecklingsprojekt. Är du intresserad av att hänga med på deras resa? Ansök idag!

OM TJÄNSTEN:
Tromb är en digitaliseringsbyrå med rötter från Norrland och har kontor i Piteå, Luleå, Skellefteå, Stockholm och Göteborg. På Göteborgskontoret sitter det idag 13 stycken medarbetare som tillsammans jobbar i större projekt mot spännande kunder, både i Göteborgsregionen och nationellt. Tromb jobbar med många olika tekniker, programspråk och molnlösningar i korta utvecklingssprintar.

Som Scrum Master på Tromb kommer du bland annat arbeta med att stötta utvecklingsprojekt, kravställning och definiering av krav, facilitera workshops, arbeta med pre-sales och business cases, samt sätta och förklara mål.

VI SÖKER DIG SOM:
Exakt vilken bakgrund du har är svårt att säga, men för att lyckas i rollen bör du ha drivit minst ett utvecklingsprojekt i formen av produktägare, Scrum Master eller BA tidigare. Det skadar inte heller om du själv kan koda!

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning, minst på kandidatnivå, och om du har relevanta certifikat och kurser inom agilt arbete är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en nyfiken och kommunikativ person med en positiv inställning. På Tromb premieras samarbete, kunskapsdelning och att ställa upp för varandra, vilket innebär att du behöver vara en person som trivs i att arbeta i team.

Om du inte redan talar och skriver flytande svenska så ser vi att du i alla fall har målsättningen att i framtiden göra det.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från både Tromb och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos Tromb.

OM KUNDFÖRETAGET:
Tromb arbetar med digital affärsutveckling och ökar effektiviteten hos deras kunder genom att ständigt hitta nya vägar för att lösa olika problem. De räds inte tuffa uppdrag och löser affärsutmaningar genom kreativitet, ny teknik och ett unikt engagemang. De är cirka 80 medarbetare med kontor i Göteborg, Stockholm, Piteå, Luleå och Skellefteå.

Tromb är också en dynamisk och fartfylld arbetsplats. Det händer spännande saker hela tiden. Deras vardag är fylld av såväl långa som kortare projekt och uppdrag - ofta av varierande karaktär. Våra team består av arkitekter, utvecklare, UX/designers, projektledare, affärs- och verksamhetsutvecklare. Det är många kompetenser och personligheter som tillsammans tar sig an deras kunders utmaningar. Alla är nyfikna, engagerade och hjälpsamma. Träningsutmaningar, utlandskonferenser, AWs och andra mer eller mindre spontana event förgyller vardagen. Läs mer på deras hemsida här: https://tromb.com/

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 16 nov 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?