Business Controller till Trident Maritime Systems, Göteborg

Business Controller till Trident Maritime Systems, Göteborg

Vi söker en engagerad och driven Business Controller till divisionen Ship Systems & Insulation Europe and Asia med huvudkontor i Göteborg.

Du kommer att vara del av ett högpresterande team och arbeta med chefer och kollegor globalt runt hela världen där du stöttar verksamheten med ekonomiska analyser, uppföljning, beslutstöd och du fungerar som rådgivare kring ekonomiska frågor. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och det finns stor potential att påverka och bidra till resultat. Du rapporterar till koncernens Finance Director Ship Systems & Insulation Europe and Asia.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Driva effektivisera styrning, planering och uppföljning
  • Driva prognosarbete
  • Följa upp och analysera resultat och verksamhetsmål
  • Analys av projekt
  • Ansvarig för cash flow, forecast och annan relevant koncernrapportering
  • Ta fram nya och förbättra befintliga nyckeltal
  • Driva och medverka i förändrings och förbättringsprojekt
Vi söker dig som är Civilekonom eller liknande med minst 3 års erfarenhet inom ekonomistyrning gärna i internationell verksamhet. Som person är du självgående, driven, analytisk och kvalitetsmedveten samt har ett proaktivt och initiativtagande arbetssätt. Du har förmåga att kunna se helheter samt driva och utveckla den ekonomiska styrningen.

Då arbetsuppgifterna är varierande ställs höga krav på flexibilitet, nyfikenhet och analytisk förmåga och för att lyckas i rollen tror vi att du är pedagogisk med förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt och engageras av att samarbeta med människor globalt och på olika nivåer organisationen. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska och jobbar effektivt med moderna IT-verktyg.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via Jerrie.se senast 18 augusti. Har du frågor kontakta Pierre Sander på 0763-413411.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trident Maritime Systems är en internationell leverantör av isolerings-, luft- och energiteknik för maritima, offshore- och energimarknader. Med ett stolt arv som spänner över 100 år på marin och offshore marknader, engagerar divisionen Ship Systems & Insulation Europe and Asia 1 200 anställda och entreprenörer i flera länder och omsätter cirka 150 miljoner USD. Vår avancerade och innovativa teknik stöder kunderna för att vara mer konkurrenskraftiga på de marknader de bedriver. Läs gärna mer på www.tridentllc.com