Partner Account Manager till Tre

Partner Account Manager till Tre

Partner Sales jobbar med ansvar för vår företagsförsäljning via återförsäljare. Du blir en del av ett dynamiskt och snabbt gäng som har väldigt roligt och alltid strävar efter att leverera över förväntan. Att vilja vara bäst på det vi gör är en grundinställning hos oss.

Din nya roll

Som Partner Account Manager (PAM) ansvarar du för våra B2B-partners på regionnivå. I din roll säkerställer du att dina återförsäljare har rätt kompetens, motivation och förutsättningar att sälja våra produkter och tjänster till sina kunder i linje med våra mål och värderingar. Du hjälper dem att driva deras affärer mot slutkund och säkerställer en kundupplevelse i världsklass. Detta gör du tillsammans med respektive kontoansvarig (KAM) och övriga kollegor på Partner Sales. Detta är en rolig och utvecklande tjänst som passar dig som är social men också trivs med att arbeta självständigt. Du har både ett kort- och långsiktigt resultatansvar för din region och arbetar utifrån vår Tre-kultur som grund för att nå dina resultat. Vi är fast övertygade om att den vi letar efter både bär och lever vår kultur med stolthet - och med stöd av densamma skapar resultat. Våra återförsäljare jobbar med butiksförsäljning, fältförsäljning och/eller TM-försäljning.

Vem vi tror att du är

Det är en stor fördel om du har bakgrund inom telekom och/eller B2B-försäljning samt ledarskap då en stor del av arbetet handla om att leda, motivera och bygga relationer. Att vara driven och våga utmana tidigare arbetssätt ser du som en självklarhet. Du är också van att tala inför grupp, samt njuter av att skapa och utveckla relationer. Då tjänsten till största del handlar om att besöka återförsäljare och slutkunder i din region har du körkort för personbil. Tjänstebil ingår.

Tjänsten utgår från Göteborg och du kommer att rapportera till Head of Partner Sales, som sitter i ledningsgruppen för vår företagsaffär.

Är du den vi söker?

Vi kommer intervjua kandidater löpande och hoppas på att kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Binan Alattar; Head of Partner Sales, på binan.alattar@tre.se.
Mer info
Kontaktperson Binan Alattar
Telefon 0723668797
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre.