Tranpenad söker eventkoordinator för deltidstjänst

Tranpenad söker eventkoordinator för deltidstjänst

Nu söker vi dig som vill arbeta som eventkoordinator på 50 % i Göteborg. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten


Till tjänsten som eventkoordinator söker vi dig som vill ansvara för personalplaneringen för diverse event i Göteborg med omnejd. Uppdrag i övriga Västsverige kan dock förekomma, varav B-körkort är ett krav för tjänsten. Jobb på helger och kvällar är också vanligt förekommande. Du rapporterar till din närmsta chef på Tranpenad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Personalplanering
 • Vara delaktig i att rekrytera ny personal
 • Kontakt med både kunder, personal och din uppdragsgivare på Tranpenad
De tjänster som vi i första hand hyr ut till våra kunder inom event är bland annat stagehands (bärhjälp på konserter), truckförare, publikvärdar (till exempelvis Ullevi under sommaren) samt tältbyggare (till vanliga eventtält men även cirkustält).
  Om dig som söker


  Till tjänsten som eventkoordinator med ansvar för managementsupport söker vi dig som är målinriktad och drivande och har stor social kompetens. Du trivs med att driva och ha många uppdrag på gång samtidigt och är den naturliga "spindeln i nätet".

  Krav
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • B-körkort
  • Möjlighet att arbeta kvällar och helger
  För att trivas hos oss är du ansvarstagande, drivande och prestigelös med god förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Vi arbetar i högt tempo och resor kan förekomma vilket ställer höga krav på flexibilitet hos dig.

  Vad vi kan erbjuda dig
  Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!

  Övriga villkor

  Arbetstider: Varierande, kvällar och helger förekommer ofta
  Omfattning
  : 50 %
  Lön
  : Enligt gällande kollektivavtal
  Start
  : Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid

  Om Tranpenad
  Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

  Ansökan


  Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

  Varmt välkommen!
  Mer info
  Område Göteborgs stad
  Yrkesroll HR & Personal
  Typ av anställning Deltid
  Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (42 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

  Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!