Inredningsmontörer till kund i Göteborg

Inredningsmontörer till kund i Göteborg

För kunds räkning söker vi Inredningsmontörer med servicekänsla till Göteborg. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad Inredningsmontörer som har erfarenhet av ett arbete där service och kundbemötande är en självklarhet. Dina främsta arbetsuppgifter är att leverera och montera inredning på plats till olika kunder. Vi förväntar oss av dig att du alltid vill göra en nöjd kund om möjligt ännu nöjdare!

Arbetsuppgifter
  • Leverera och montera möbler till företagets slutkunder.
  • Hantera daglig kundkontakt.
Om dig som söker
Vi söker dig som ser dig själv som en "handyman" som gillar att montera och är praktiskt lagd. Det är viktigt att du är serviceinriktad, självgående och hugger i och hjälper till där det behövs.

Du ska vilja ha en vardag fylld med kundkontakt, leverera service och skapa merförsäljning. Som person är du noggrann, engagerad och handlingskraftig som har förmåga att planera och organisera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten:
  • God svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av montering och service är meriterande.
  • B-körkort är meriterande (ej ett krav).
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

Övriga villkor

Arbetstid: Dagtid, 07:00-16:00.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning med inledande visstid-/provanställning.
Start:
Omgående.
Placering:
Göteborg.

Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att företag och människor ska växa. Idag är vi en av Sveriges största bemanningsföretag med omkring 2 000 medarbetarer. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om.