Extrajobb som maskinoperatör till livsmedelsbolag

Extrajobb som maskinoperatör till livsmedelsbolag

Är du en erfaren maskinoperatör som är ansvarsfull och flexibel med en positiv inställning? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Vår kund är ett marknadsledande bolag i Norden inom deras segment och fortsätter växa och är certifierade enligt BRC.

Som maskinoperatör kommer du att arbeta främst fredagskvällar men även någon dag till i veckan. I dina arbetsuppgifter ingår utkörning av produkter samt rengöring av utrustning och produktionslokaler efter ordinarie produktion enligt kundens kvalitetsledningsprogram för att säkerställa att kunden har en ren, funktionell och arbetsmiljömässigt säker arbetsplats. I dina arbetsuppgifter ingår även att medverka i förbättringsarbete och utveckling i verksamheten och det egna arbetsområdet.

Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror man kommer långt med rätt inställning. Du behöver kunna tänka och handla logiskt för att förstå maskinerna och processen. Du brinner för det du åtar dig och är ansvarstagande och noggrann. Du har en god arbetsmoral och en vilja att ständigt lära och prestera.

Krav
  • Tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Övriga villkor

Arbetstider: Främst fredagskvällar samt någon dag till i veckan.

Omfattning: Extra, vid annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 jan 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.