Anläggningsarbetare till kund i Kungsbacka

Anläggningsarbetare till kund i Kungsbacka

För kunds räkning söker vi anläggningsarbetare till kund i Kungsbacka. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Vår kund är ett mindre entreprenadföretag verksamt i Kungsbacka sedan ca 35 år tillbaka, som normalt sysselsätter 8-10 personer med markarbeten för bland annat fiber, fjärrvärme och fjärrkyla.
Om dig som söker
Vi söker dig som är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, flexibel och noggrann. Du är van vid att jobba utomhus i en fysiskt tung miljö samt är självgående och tar egna initiativ. Vi ser gärna att du är engagerad i ditt arbete och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat.

Krav:
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • B-körkort (minst)
Meriterande:
  • Har vana av fiberförläggning, förläggning FV/FK och förläggning el-rör
  • Är positiv och har ett praktiskt handlag
  • Kan samarbeta i liten grupp såväl som arbeta självständigt
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

Övriga villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande visstid-/provanställning.
Start:
Omgående.
Placering:
Kungsbacka.

Om Tranpenad

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer Ottosson på kristoffer.ottosson@tranpenad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att företag och människor ska växa. Idag är vi en av Sveriges största bemanningsföretag med omkring 2 000 medarbetarer. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om.