Konsultchef sökes till Tranpenad i Göteborg

Konsultchef sökes till Tranpenad i Göteborg

Om oss

Tranpenads värdeord "Personliga, Enkla och Kompetenta" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel. Utöver traditionella bemannings- och rekryteringslösningar erbjuder vi även logistikentreprenader.

På våra logistikentreprenader tillhandahåller våra kunder endast lokal och IT, medan vi på Tranpenad tillgodoser den operativa verksamheten, samt ansvarar för personal & arbetsmiljö. Idag har vi ca 1 600 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Under 2019 omsatte vi 500 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av ledarskap, rekrytering och försäljning? Nu söker vi dig som trivs i den mycket ansvarstagande rollen som Konsultchef, där du får arbeta brett med både utveckling av affärer, rekrytering och ledarskap. Känner du igen dig? Då kan tjänsten som Konsultchef hos oss på Tranpenad i Göteborg vara en möjlighet för dig!

I tjänsten som Konsultchef bjuder varje dag på nya utmaningar! Tjänsten är mycket varierande, bestående av ärenden kring både personal och kunder. Du har eget ansvar för dina kunder, samt eget personalansvar för dina konsulter.

Exempel på arbetsuppgifter är bland annat:
  • Rekrytering av nya konsulter.
  • Personaladministration.
  • Kundbesök alternativt stationärt arbete ute hos dina kunder.
Din profil

Till tjänsten som Konsultchef söker vi dig som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Våra kunder bedriver verksamhet under växlande tider på dygnet, vilket ställer höga krav på flexibilitet och ansvarstagande hos dig.

Vi söker dig som:
  • Har en positiv inställning och arbetar resultatinriktat.
  • Kan strukturera och fördela din arbetsdag på ett effektivt sätt.
  • Har erfarenhet av tjänster i ledande position.
  • Har B-körkort.
Vidare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap, då du har fullständigt personalansvar för dina konsulter. Du har dock stöd ifrån övriga kollegor och arbetar tätt ihop med dem när det gäller planering och rekryteringar. Du är ett socialt geni som gillar att skaffa nya kontakter och nätverka i olika forum i syfte att skapa bra förutsättningar för ditt arbete.

Hos Tranpenad kommer du till ett företag i en expansiv fas, med hög entreprenörsanda och stora möjligheter för personlig utveckling. Gillar du att jobba med människor, skapa förtroende, samt att få både stora och små saker att hända - då kommer du älska varje dag på jobbet!

Arbetstider och övriga villkor

Heltid, fast månadslön, tjänstepension, friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Ansök på https://tranpenad.se/lediga-jobb

Vid frågor om tjänsten kontakta Niclas Graff, 070-420 25 07
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tranpenad Bemanning
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (21 dagar kvar)