Central Transportsamordnare

Central Transportsamordnare

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Om tjänsten

Tranpenad söker för kunds räkning en Central Transportsamordnare. Är det Du?

Utgångspunkten för en Central Transportledare är att vara den avgörande pusselbiten där problemlösning, såväl internt som med våra transportörer, är en stor del av det dagliga arbetet. Arbetet innefattar att vara kontaktperson mot Logistikapotek gällande transporter. Som kontaktperson samarbetar du med de transportörer som används inom AO Vård samt övriga transportörer som Logistikapoteken använder.

I rollen som Central Transportsamordnare ingår även arbete med uppdateringar i system för rutter till apotek och övriga kunder enligt fastställd rutin.
Du deltar i arbete i olika transportprojekt samt deltager i övriga arbetsuppgifter som förekommer på Transportavdelningen. Som Central Transportsamordnare arbetar du, tillsammans med våra kontrakterade transportörer, med kvalitetsuppföljning samt deltar vid utbildning av chaufförer. Som Central Transportsamordnare ingår du i avdelnings transportberedskap.

Din profil

Vi söker dig som:

På eget initiativ prioriterar och styr ditt arbete självständigt i linje med dina mål
Kommunicerar med enkelhet såväl med interna kollegor och företrädare för transportörer på ett professionellt och förtroendeingivande sätt
Kommunicerar och uttrycker dig väl i tal och skrift, både gällande svenska och engelska
En god kollega som trivs att arbeta i grupp och bidra till ett bra samarbete
Är noggrann i ditt arbete och är mån om att leverera hög kvalitet på ditt utförda arbete

Vi tror att du har med dig följande erfarenhet:

Högskoleutbildning med inriktning transport/logistik eller tillgodosett dig likvärdig kunskap genom arbetslivserfarenhet.
Meriterande med erfarenhet av att jobba med tempererade transporter med väldigt höga kvalitetskrav, gärna inom budtransporter och hemleveranser.
God datorvana med Office-paketet, i synnerhet Excel.

Vår kund erbjuder dig:

En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag!

Om dina värderingar och drömmar/visioner stämmer överens med vår kunds så innebär det att de erbjuder dig en arbetsplats där visar respekt för varandra, alltid gör rätt för oss och att vårt livsviktiga uppdrag hela tiden driver oss framåt!

Stort egenansvar och varierande arbetsuppgifter - din personliga utveckling är viktig även för företagets fortsatta utveckling! Därför erbjuds du en gedigen introduktion i ditt arbete samt löpande kompetensutveckling som syftar till att nyttja just din fulla potential.

Arbetstider och övriga villkor

Arbetstid: Dagtid, i tjänsten ingår i Transportberedskap
Placering: Göteborg, Hisingen
Lön: Marknadsmässig
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in Din ansökan redan idag.
Vid eventuella frågor om tjänsten, vänligen kontaka Sara Wilck - sara.wilck@tranpenad.se

Varmt välkommen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tranpenad Bemanning
Sista ansökningsdag 24 feb (1 dag kvar)