Är Du vår nästa kollega? Gör din praktik hos oss!

Är Du vår nästa kollega? Gör din praktik hos oss!

Om oss

Tranpenads värderingar personliga, enkla och kompetenta har sedan starten 1999 lett oss till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. Utöver traditionella bemanningslösningar erbjuder vi även logistikentreprenader.

Idag har vi ca 1 600 anställda konsulter och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Under 2019 omsatte Tranpenad 500 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker dig som studerar Personal/Arbetsmiljö/HR på Högskola eller Yrkeshögskola och som under höst och vinter söker en praktikplats där du vill utvecklas och få en inblick i arbetslivet. Efter Din praktikperiod finns goda möjligheter att arbeta kvar hos oss vid sidan om dina studier!

Vårt nästa nyförvärv tror vi är en person som längtat efter den här möjligheten som vi nu erbjuder, att ta klivet in i en bransch och i ett välmående företag som ser positivt på framtiden.
För att trivas hos oss så tror vi att du är en serviceinriktad och initiativrik person som uppskattar att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och uppskattar lika mycket ordning & reda som att det är högt i tak.

Din profil

För att trivas hos oss så tror vi att du är en serviceinriktad och initiativrik person som uppskattar att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och uppskattar lika mycket ordning & reda som att det är högt i tak.

På vårt kontor arbetar idag en oerhört sammansvetsad och målmedveten grupp som med öppna armar väntar på nästa tillskott, är det Du?

Dina dagliga uppgifter kommer innefatta:
Arbete med Kandidatinflöde
Arbete med annonsutformning, urval, intervju, referenstagning samt eventuella tester.
Arbete med research genom olika typer av sociala medier samt vår egen databas.
Stötta Konsultchefer med administrativt arbete

Formella krav och meriter:
Pågående studier på Högskola eller Yrkeshögskola inom Personal/Arbetsmiljö/HR
Tidigare erfarenhet av administrativt arbete är meriterande
Kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift

Extra meriterande är om du har erfarenhet från olika branscher då arbetar med och mot olika typer av kunder och segment.

Arbetstider och övriga villkor

Placering: Göteborg
Anställningsform: Praktik under pågående studier, goda chanser till förlängning
Omfattning: Heltid under praktikperiod, deltid under fortsatta studier

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in Din ansökan idag!

Vid frågar om tjänsten vänligen kontakta Sara Wilck, sara.wilck@tranpenad.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Tranpenad Bemanning
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (17 dagar kvar)