Konsultchef till gasande Tranpenad Bemanning i Göteborg

Konsultchef till gasande Tranpenad Bemanning i Göteborg

Om oss

Tranpenad Bemanning är en av Sveriges största aktörer inom bemanning avseende Lager, Logistik & Industri, med kontor i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna, Helsingborg och Örebro. Vi erbjuder också bemanning inom Kontor & Ekonomi.

Utöver traditionella Bemannings- samt rekryteringslösningar erbjuder vi även Logistikentreprenader. Genom denna lösning ser vi till att ditt nuvarande lager fungerar på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt där våra kunder ansvarar för IT, truckar och lokal medan vi tar ansvarar för och hanterar den operativa verksamheten, personal & arbetsmiljö.
Tranpenad etablerades 1999 och vi har under våra år fram till idag skapat en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik- & Industrikunder och medarbetare. På Kompetensföretagens lista över de största bemanningsföretagen återfinns vi på topp 10 där vi också är branschens största privata aktör.

Under 2019 omsatte Tranpenad Bemanning 500 miljoner och väntas under 2020 omsätta 650 miljoner.

Om tjänsten

Som Konsultchef hos oss på Tranpenad ansvarar du för kunder och konsulter inom vår verksamhet i och runtom Göteborg. Du har personalansvar för dina konsulter och ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor. Du har även ett säljansvar mot såväl nya som befintliga kunder. Du rapporterar till Kontorschef och dina dagar tillbringar du mestadels ute hos kund ihop med dina konsulter.

I den här tjänsten handlar det om att vara en synlig spelare för både kunder och konsulter samt vara lyhörd för hur kundens behov ser ut och hur vi kan möta det på bästa sätt. Du kommer själv ansvara för en av våra större logistikkunder och vara ansvarig för inhyrd lagerpersonal på plats med tight samarbete med beställare och teamledare. Som Konsultchef ansvarar du för våra konsulter och de administrativa processerna kring en uthyrning. Det innebär bl.a. att du arbetar med delarna rekrytering, avslut av anställningar, introduktion, utveckling, uppföljning. Du hanterar även schemaläggning, attesterar tidrapporter, sjukfrånvaro mm.

Vi på Tranpenad verkar i ett öppet arbetsklimat där en positiv atmosfär och arbetsglädje i en tempofylld miljö gör att vi alltid orkar göra "det lilla extra".

Din profil

Du som söker har erfarenhet av bemanningsbranschen sedan tidigare och har lätt för att sätta dig in i både kund och konsults perspektiv. Som Konsultchef vill vi att du ska ha ett stort driv, kunskap och initiativförmåga för att nå de mål vi sätter upp. Du har förmågan att samarbeta och skapa relationer i din omgivning. Du har lätt för problemlösning och är inte rädd för hårt arbete när det krävs. Det är en fördel om du har erfarenhet och förståelse för hur lagerverksamhet fungerar samt tidigare har arbetat med kollektivanställda. God administrativ vana är en förutsättning.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är om du har arbetat i affärssystemet IntelliPlan och har ett uppbyggt nätverk av kunder och konsulter. Körkort är ett krav för tjänsten.

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Marknadsmässig
Start: Omgående, men hänsyn till eventuell uppsägningstid

Ansökan

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med Din ansökan idag!

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Niclas Graff, Regionchef
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Tranpenad Bemanning
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (28 dagar kvar)