Tillbehörscoach och visual merchandaiser

Tillbehörscoach och visual merchandaiser

Toyota Center Göteborg AB (Mölndal och Bäckebol) söker:
Tillbehörscoach och visual merchandaiser

Är du en serviceinriktad person som ger det lilla extra och tillsammans med Toyota Center Göteborg vill sträva efter att bli branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi vill komma i kontakt med. Nu söker vi tillbehörscoach & visual merchandiser till våra fullserviceanläggningar i Mölndal och Bäckebol.

Du kommer att jobba dagligen för att ge bästa service till våra kunder och bilsäljare. Arbetet är mycket under eget ansvar och kan i vissa stunder vara stressigt med ett högt tempo.

I rollen ingår ansvar för att underhålla och ta fram tillbehör till försäljning. Ta fram och paketera kampanjer. Coacha våra bilförsäljare med tillbehör. Underhåll och dekorering av våra butiker samt vara en backup till våra reservdelasavdelningar.

Du skall ha grundläggande kunskap över hur en bil är uppbyggd och fungerar. Intresse för butik och dekor ser vi som en förutsättning. B-körkort, datorvana (Office-paketet) samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift väl är ett krav. Tidigare arbete med reservdelar inom fordonsbranschen ser vi som meriterande.

Lön enligt avtal. Tjänsten avser ett vikariat på heltid med tillträde omgående till och med juni 2022.

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? Välkommen att sända din ansökan till: rikard.leetmaa@toyotagoteborg.se

Rekryteringen kommer att ske löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997. 2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – "Best Retailer in Town" och vi vill att du är med på den resan!