Fordonstekniker med 6 timmar arbetsdag

Fordonstekniker med 6 timmar arbetsdag

Är du en serviceinriktad person som ger det lilla extra och tillsammans med Toyota Center Göteborg vill sträva efter att bli branschens bästa servicebolag? Då är det dig vi vill komma i kontakt med. Nu söker vi fordonstekniker till vår fullserviceanläggning i Bäckebol, Hisings-Backa.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö och hos oss jobbar du 6 timmars arbetsdag i tvåskift.

Huvudsakliga arbetsuppgifter fordonstekniker:
Underhållsservice
Tillbehörsmonteringar
Hybridteknik
Felsökning och diagnostest

Krav
Du ska ha dokumenterad erfarenhet som fordonstekniker. Vi lägger även stor vikt vid att du har ett genuint intresse för yrket. Vi tror att du gått en fordonsteknisk linje eller någon motsvarande utbildning inom fordon. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska samt datorvana. B-körkort är ett krav.

Anställningsform och omfattning
Lön enligt avtal. Anställning är tillsvidare och på heltid. Tillträde snarast.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten i Bäckebol, skicka din ansökan till:
Magnus Bäckström, Verkstadschef, tfn 0317252353, magnus.backstrom@toyotagoteborg.se

Rekryteringen kommer att ske löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Magnus Bäckström
Telefon 0317252353
Email Mejla Magnus Bäckström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997. 2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.

Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vår vision är att uppfylla Toyotas krav på BRIT – "Best Retailer in Town" och vi vill att du är med på den resan!