Personal till färg och tapet butik

Personal till färg och tapet butik

Till vår färg butik i Torslanda söker vi nu personal.

Som butikssäljare är du kunnig på färg och tapeter och din viktigaste uppgift är att hjälpa kunderna i butiken. Du ska vara lyhörd för kundens behov och önskemål och alltid överträffa kundernas förväntningar i alla lägen.

Vår målsättning är att ha bästa servicen. Därför ska du kunna möta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra.

Kvalifikationer:
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal samt har ett gott siffersinne. Vi söker efter dig som tycker om och är duktig på att arbeta med människor samt är väldigt service- och kundfokuserad. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid försöker ha en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta även noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten. Erfarenhet inom ovanstående områden är meriterande och det är en fördel om du har specialistkunskap inom färg och måleri. Gärna körkort men inget krav.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Deltid 40 tim/vecka. Schemalagd arbetstid, samt varannan helg.
Lön: Lön enligt ök.

Tillträde: Omgående.

Skicka in din ansökan och CV till torslandafarg@telia.com, så hör vi av oss.
Mer info
Email Mejla Torslanda Färg & Tapet
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (16 dagar kvar)