Erfaren Arbetsledare till expansivt anläggningsbolag

Erfaren Arbetsledare till expansivt anläggningsbolag

Om tjänsten
Vi söker en erfaren arbetsledare till vår Mark- och Anläggningsavdelning. Hos oss får du arbeta i en bred och utmanande roll i nära samarbete med hela företagets organisation.

Vi ser fram mot din ansökan!

Företagsinformation
Torslanda Entreprenad AB startades 1966 i Göteborg. Företaget ägs av Gullringsbo Egendomar, som är ett av Sveriges största icke börsnoterade bygg- och fastighetsbolag. Koncernen driver genom sina dotterbolag anläggningsverksamhet i de tre storstadsregionerna Göteborg, Stockholm och Malmö.

I Göteborg är vi Idag är vi ca 55 medarbetare bestående av arbetschefer, platschefer, arbetsledare, entreprenadingenjörer, kalkylatorer, administratörer och anläggningsarbetare. Företaget består av två avdelningar, Mark och Anläggning samt Service och Underhåll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av anläggningsprojekt, varav helst två år i en arbetsledande roll. Du har god branschkännedom, lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och har ett affärsmässigt tänk.

Tjänsten kräver B-körkort.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir följande:
  • Bistå PC i produktionen med planering, avrop av material/resurser samt arbetsledning av den dagliga driften av projektet från beställning fram till godkänd slutbesiktning.
  • Hjälpa PC med projektets ekonomi genom att bevaka och rapportera ÄTA-arbeten.
  • Bibehålla och vårda affärsrelationer.
  • Bistå vid löpande kostnadsuppföljning och tidsavstämningar i projektet.

Vi är en platt organisation och tjänsten innebär att du kommer arbeta nära övriga kollegor. Du rapporterar till platschef. Vi söker dig som är en ansvarstagande person som är noggrann, analytisk och van vid att arbeta självständigt. Du är duktig på att planera och organisera dina arbetsuppgifter och vill uppnå ett väl utfört arbete.

Övrigt
Vi kan erbjuda dig en spännande utmaning i ett tillväxtbolag med goda karriärmöjligheter. Sysselsättningsgraden är på heltid och tillsvidare, med en provanställning på 6 månader.

Tjänstens tillträde är snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till rekrytering@teab.se

Lön
Fast månadslön med möjlighet till bonus

Sista ansökningsdag
2020-10-30
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (4 dagar kvar)