Säljande distributör och relationsbyggare

Säljande distributör och relationsbyggare

Vi bygger vidare med fler framgångsrika säljare och vi söker därför dig, som älskar att bygga och skapa bra relationer med våra kunder, till vårt nya distrikt på västkusten.

För att lyckas behöver du vara driven, positiv, arbetsam och engagerad. Du måste gilla affärer och att ge service. Det är ingen nackdel om du har erfarenhet av försäljning mot DVH men det är inget krav. Dina personliga egenskaper är viktigast.

Du har ett eget distrikt som är under uppbyggnad och med en stark tillväxt. Du måste gilla och våga besöka och ta nya kunder, butiker. Ditt distrikt sträcker sig utmed västkusten från Halmstad i söder till
Norge i norr.

Jobbet kombinerar det bästa med att sälja och samtidigt distribuera Sveriges godaste chips direkt till butiken från din bil, en lätt lastbil.

Varje dag besöker du cirka 15-20 butiker och säljer och levererar samtidigt.

Vi söker dig som ser en utmaning i att vara med att bygga ett nytt varumärke.

Vanligt b-körkort krävs.
Mer info
Kontaktperson Göran Nordander
Telefon 0733504444
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bjarechips.se/
Sista ansökningsdag 4 nov (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Torekows Lilla Chipsfabrik AB tillverkar, marknadsför och säljer Bjäre Chips sedan 6 år. Vi är uppstickaren på den svenska snacksmarknaden och Bjäre Chips har blivit utsedda till


Sveriges godaste chips vid hela 9 tillfällen. Bara under 2018 har vi vunnit 5 tester som säger att vi tillverkar Sveriges godaste chips.

Våra ledord är kvalité, engagemang och stolthet!


Idag har vi sju säljare med varsitt distrikt. I augusti 2018 flyttade vår fabrik in i helt nya lokaler och då rekryterade vi två nya säljare för att bygga ytterligare två nya distrikt. Nu är det dags för distrikt nummer 8 och en ny säljare!


Vi har lyckats riktigt bra och idag är vi det bäst sålda chipsen i många, många butiker.