Nu söker vi en utesäljare till vårt distrikt i Mellansverige. Är du den vi letar efter?

Om arbetet
Som säljare hos oss ligger fokus på att hitta nya samt utveckla befintliga kunder, främst inom verkstads och elektronikindustrin. Du arbetar aktivt med uppsökande försäljning till nya och befintliga kunder och förväntas ha en hög aktivitet ute på marknaden.

Du ansvarar för vårt distrikt i Mellansverige som idag sträcker sig från Norra Småland upp till Värmland och från Bohuslän i väst till Östergötland i öst.

Du arbetar självständigt under eget ansvar mot tydliga mål. Du blir en del av vårt säljteam som idag består av sex personer, där alla hjälps åt och stöder varandra.

Placeringsort är flexibel inom distriktet.

Din profil
För att passa in i jobbet ser vi mycket till dina egenskaper. Att du är självgående, affärsdrivande, problemlösare, social och utåtriktad ser vi som en självklarhet. Då du kommer att ingå i en mindre säljkår är det viktigt att du är lyhörd och flexibel.

Säljerfarenhet och teknisk förståelse är ett krav, branschvana meriterande.

Krav på att du behärskar det svenska och engelska språket problemfritt, då vi har både nationella och internationella kunder.

Maila din ansökan till apply@topflight.se och skriv i ämnesraden "sälj mellansverige" senast 2022-08-05. Observera att vi enbart tar emot ansökningar till denna adress. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Topflight är ett bolag i Ängelholm som i drygt 25 år har försett kunder inom svensk och internationell tillverknings- och elektronikindustri med självhäftande produkter. Vi har en gedigen erfarenhet i bagaget och stor internationell kunskapsbank att tillgå och idag är vi en av marknadsledarna.

Vår vision är att ligga i absolut framkant när det gäller nytänkande, utveckling och produktion av självhäftande produkter. Med våra kunders utmaningar, medarbetarnas kreativitet och teknikens många möjligheter löser vi de allra flesta problemen.

Vår styrka ligger i vår unika maskinpark, vårt breda materialutbud och framförallt i kunskapen och erfarenheten hos människorna på Topflight.

Vi omsätter 80 miljoner kronor och är 43 engagerade medarbetare. Vårt huvudkontor/produktion ligger i Ängelholm och vi har säljkontor i Stockholm. Vi är certifierade enl ISO9001 och ISO14001.

Topflight ägs av Indutrade AB som är en internationell industrikoncern bestående av drygt 200 dotterbolag med drygt 8 100 anställda i mer än 30 länder och som är verksamma i sex världsdelar. Indutrade AB är noterat på Stockholmsbörsen.