EKONOMIASSISTENT TILL SNABBVÄXANDE BOLAG

EKONOMIASSISTENT TILL SNABBVÄXANDE BOLAG

Företaget
Tomorrow AB arbetar med visualisering av framtida byggprojekt som Hisingsbron, Karlatornet,
Kungliga Operan och USAs högsta byggnad Gateway Tower. Företaget arbetar med uppdrag över hela världen och har vunnit priser för bästa bild i internationella tävlingar.

På företagets huvudkontor, som är beläget i centrala Göteborg, arbetar 15 personer och det är därifrån ekonomiassistenten kommer att arbeta. Det finns även goda chanser att få utökade arbetsuppgifter med ökat ansvar och möjlighet till en heltidstjänst efter avslutad kandidatexamen.

Du som söker
Denna tjänst passar dig som påbörjar/är på ditt sista år på din ekonomiutbildning och som redan nu vill ha en möjlighet att praktisera dina färdigheter, för att sedan göra detta på heltid efter avslutad kandidatexamen. Du som söker denna tjänst bör vara mogen som person och stabil i ditt sätt att agera och vara. Det är även viktigt att du är flexibel och har en förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser fram emot att arbeta i ett litet, men expanderande företag och är intresserad av att lära dig nya saker genom att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken.

Då företaget använder sig av affärsystemet Fortnox är det meriterande om du redan behärskar detta, men inte ett krav. Du arbetar nära kontorschefen och ska ha god svenska och engelska kunskap. Tjänstens omfattning är 2-3 dagar i veckan som förläggs vid tillfällen efter överenskommelse. Det finns goda möjligheter till att tjänsten utökas till en heltidstjänst.

Arbetsuppgifter
Ekonomiassistenten kommer att arbeta med administrativa uppgifter, bland annat fakturahantering, in- och utbetalningar, granska kvitton, kontrollera att alla styrdokument hålls uppdaterade samt resebokning och inköp. Arbetsuppgifterna kan komma att utökas över tid och du kommer få god introduktion och vägledning i början av arbetet.

Du kommer att vara anställd av Tomorrow AB.

TILLSÄTTNING: Omgående
OMFATTNING:Extrajobb, ca 2-3 dagar/vecka
ERSÄTTNING:Timlön

REKRYTERING SKER LÖPANDE

Skicka ditt CV och personliga brev till work@tmrw.se

Frågor om tjänsten besvaras på:
Mail: work@tmrw.se
Mer info
Telefon 0101727272
Email Mejla Tomorrow AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Ekonomichef
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tmrw.se
Sista ansökningsdag 29 juli (34 dagar kvar)