Tollor AB söker Verkstadspersonal inom tillverkande industri

Tollor AB söker Verkstadspersonal inom tillverkande industri

Tollor AB, en del av Maxidoor, tillverkar dörrar, fönster och glaspartier i stål och aluminium. Företaget är i sin bransch ett välbekant företag i Göteborg och Västsverige. Företaget är i början av en tillväxt- och utvecklingsfas och behöver fler duktiga hantverkare och teammedlemmar för att kunna växa och utvecklas.

Arbetsbeskrivning

Dina specifika arbetsuppgifterna är mitt i vår tillverkningsprocess där kapning, håltagning, fräsning samt tillverkningsmontage av våra produkter, lås och belag är en stor del.

Du kommer framför allt arbeta med aluminiumprofiler.

Arbetsdagen innehåller materialhantering, ritningsläsning, montering av aluminiumprofiler, funktionstestning och kvalitetskontroll med dokumentation samt packning.

I övrigt kommer du att hantera dagligt underhåll av maskiner, handmaskiner och hålla ordning och rent vid din arbetsplats. Utöver hantverk och noggrannhet är ditt engagemang för personlig säkerhet, att skapa trivsel och en utvecklande arbetsmiljö viktigt för företagets utveckling.

Din profil

Utöver din kompetens och arbetslivserfarenhet ser vi att du är en person som är ordningsam och tar ansvar för din och teamets prestation. Vi arbetar med tillverkningskontroll i varje steg och du måste ha förmågan att samarbeta, utvecklas och ha rekommendationer om dig att kunna slutföra det du påbörjat.

För att samarbeta väl behöver du kunna kommunicera med och respektera dina arbetskollegor. Du behöver ha ett brinnande intresse för din del och detaljer i tillverkningsprocessen samtidigt som vår gemensamma prestation och utveckling är beroende av att processerna och samarbeten fungerar väl. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vilja att utvecklas.

Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet av verkstadsarbete med kap och fräs.
  • Erfarenhet av byggsystem i aluminium är en klar fördel.
  • Gärna gymnasial utbildning inom industriprogram eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Verktygsvana och teknisk förståelse från metallproduktion med liknande arbeten.
  • Flytande svenska såväl i tal som skrift.
Det är meriterande om du har B-körkort, truckkort och traverskort.

Om arbetet

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, men skifttjänstgöring kan bli aktuellt och förekomma. Företagets behov är med omgående start eller enligt överenskommelse.

Visstidsanställning, med möjlighet att gå över i anställning hos kund.
Mer info
Kontaktperson Henrik Areskoug
Telefon 0734131033
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se