Transportansvarig B2B

Transportansvarig B2B

TILLSAMMANS ÄR VI TINGSTAD!

På Tingstad älskar vi entreprenörer. I 60 år har vi hjälpt dem med det där som bara ska funka - detaljer är vår passion. Det har gjort att vi under 2018 hjälptes åt att omsätta 2,3 miljarder och att du kommer i kontakt med våra produkter flera gånger varje dag: från den lyxiga påsen du bär dina nyinköpta kläder i, servetterna du använder på favorithaket eller koppen du dricker morgonkaffet ur. Vi fortsätter växa och rekryterar nu nästa Tingstadtalang: du som är ambitiös, lättlärd och älskar utmaningar. Se mer om oss i filmen nedan

OM JOBBET

Som transportansvarig leder du vårt omfattande arbete med både inkommande och utgående transporter med fokus på en hög leveranssäkerhet. Som ansvarig vårdar du relationerna med våra samarbetspartners, genomför upphandlingar samt följer upp våra transportflöden.

DU SOM SÖKER

För att passa in i rollen behöver du några års erfarenhet av transporter.

Du är en person som gillar att jobba tillsammans med ditt team samtidigt som du tar ansvar och beslut för ditt område. Du är flexibel och en naturlig relationsbyggare med goda erfarenheter och kompentens inom fraktområdet.

VI ERBJUDER DIG

Som transportansvarig på Tingstad får du ett självständigt och ansvarsfullt arbete inom ett väletablerat och familjeägt företag med mycket hög kundnöjdhet och stark tillväxt.
Du blir en del av vårt huvudkontor med flera trevliga kollegor. Som anställd på Tingstad ingår du även i företagets generösa vinstdelningsprogram.

OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN

Placering är i Göteborg och omfattar heltid.

Vårt kontor ligger endast 5 minuter från centralstationen med bil/buss/cykel

Kontakt och frågor: Patrik Johansson, patrik.johansson@tingstad.se

Tingstad är en populär arbetsgivare och vi får in många ansökningar. Ansök därför så snart som möjligt men senast 2019-11-30
Bifoga CV och personligt brev. För att säkerställa hög kvalitet tar vi referenser och gör bakgrundkontroll. Vi har intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Patrik Johansson
Telefon 031-7072000
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tingstad.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tingstad är ett familjeägt företag som grundades 1959, med kunder i hela Skandinavien.

Vi är Sveriges ledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning till kunder inom de flesta branscher. Vi har dotterbolag i Norge och Finland.

Vi är idag drygt 450 anställda och vår
omsättning uppgår till 2,3 mdr SEK.

Vår verksamhet är miljö- och
kvalitetscertifierad.