Sales Associate

Sales Associate

Hos oss får du möjlighet att arbeta med en modern molnbaserad lösning mot personalintensiva branscher där schemaläggning och tidrapportering står i fokus. I rollen som säljare blir det ditt uppdrag att övertyga nya kunder om alla möjligheter det finns att spara tid och pengar med vår lösning. Kunna översätta kundens önskemål till Timeplans funktioner och identifiera behov samt lösningar mellan Timeplan och kunden är nyckeln till framgång. Vi tror att personen som trivs i rollen drivs av försäljning och har ett öga för affärer. Positiv och uppfinningsrik är bra egenskaper som du bör besitta.

Arbetet sker främst på hemmaplan från vårt centralt belägna kontor i Norra Gårda, du är självgående, tar egna initiativ och vill vara med oss på vår resa och stärka vår position som leverantör och innovatör i branschen. Du kommer att spela en viktig roll i vårt sälj- och marknadsteam. Vill du vara med och påverka och vara delaktig i vår fortsatta utveckling så har vi en spännande tjänst för dig.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Försäljning, merförsäljning
 • Planering av säljaktiviteter
 • Uppföljning av kundförfrågningar
 • Stöd i framtagning av marknadsmaterial och kampanjer
 • Stöd i affärsutveckling
 • Offertarbete, offertbearbetning
 • Kundvård
Om dig
Du brinner för försäljning, är affärsmässig och tycker om att ha kontakt med nya människor i olika befattningar. Du gillar både att bygga relationer och ge kunderna stöd, har god IT-vana och är intresserad av IT.
Du är strukturerad och analytisk, har god organisationsförmåga och är prestigelös. Du har troligen arbetat i mindre företag och vet att man i mindre företag får större ansvar, fler roller och bredare arbetsuppgifter. Du är van vid att ta ansvar och att skapa resultat och gillar korta beslutsvägar. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och i skrift, på engelska och på svenska.

Vi Erbjuder
Som säljare hos oss befinner du dig i en mycket prestigelös och platt organisation, där varje individ är en viktig kugge i vår fortsatta expansion. Du kommer att få genomgå en väl utformad internutbildning, där du lär dig både produkter och hur försäljningsprocesserna ser ut inom bolaget. Du kommer göra kundmöten med redan befintliga säljare och få all den stöttning som krävs för att lyckas.

Utöver det erbjuder vi:
 • En viktig del i ett bolag som erbjuder snabba, flexibla, enkla och kundorienterade lösningar.
 • Chans att påverka och ta ansvar hos ett bolag med korta beslutsvägar.
 • En kultur som präglas av öppenhet, personlig service, engagemang och ett starkt självförtroende.
 • Kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
Mer info
Kontaktperson Erik Karmalm
Email Mejla Erik Karmalm
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.timeplan.se
Sista ansökningsdag 30 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Timeplan är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklar och marknadsför molnbaserade lösningar för personalintensiva branscher. Produkten Timeplan är ett webbaserat Workforce management system som hjälper våra kunder att schemalägga, tidrapportera, hantera lön och kommunicera på ett mer optimalt sätt.
Vår kundbas består av cirka 15 000 användare som sträcker sig över ett flertal olika branscher som Hotell & Konferens, Detaljhandel & Hälsa & Vård.
Timeplan ligger i framkant vad gäller teknik och funktionalitet, våra starka kundreferenser och vår unika produkt gör att vi nu vill förstärka vår kapacitet inom försäljning. Nu siktar vi på fler branscher och vill helt enkelt hjälpa fler kunder med effektivisering genom moderna IT-lösningar. www.timeplan.se