Sales Associate

Sales Associate

Söker framtidens säljare inom Molntjänster!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att med stort eget ansvar hantera hela säljprocessen med allt från besöksbokning, behovsanalyser, lösningsframställande och avtalsförhandlingar. Tjänsten innebär såväl prospektsbearbetning samt kundutveckling av befintliga kunder.
Vi söker en driven och positiv person med intresse för sälj- och marknadsföring till vår verksamhet inom molnbaserade lösningar. Du kommer att arbeta som säljare och marknadsförare och främst driva försäljning av företagets lösning Timeplan. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning samt vidareutveckling av befintliga kunder och du har hand om hela processen från prospektering och demonstration till signerat avtal. Vidare, som account manager hanterar du och utvecklar befintliga kundrelationer.

Arbetet sker främst på hemmaplan från vårt centralt belägna kontor i Norra Gårda, du är självgående, tar egna initiativ och vill vara med oss på vår resa och stärka vår position som leverantör och innovatör i branschen. Du kommer att spela en viktig roll i vårt sälj- och marknadsteam. Vill du vara med och påverka och vara delaktig i vår fortsatta utveckling så har vi en spännande tjänst för dig.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Försäljning, merförsäljning
  • Planering av säljaktiviteter
  • Uppföljning av kundförfrågningar
  • Stöd i framtagning av marknadsmaterial och kampanjer
  • Stöd i affärsutveckling
  • Offertarbete, offertbearbetning
  • Kundvård
Om dig
Du brinner för försäljning, är affärsmässig och tycker om att ha kontakt med nya människor i olika befattningar. Du gillar både att bygga relationer och ge kunderna stöd, har god IT-vana och är intresserad av IT.
Du är strukturerad och analytisk, har god organisationsförmåga och är prestigelös. Du har troligen arbetat i mindre företag och vet att man i mindre företag får större ansvar, fler roller och bredare arbetsuppgifter. Du är van vid att ta ansvar och att skapa resultat och gillar korta beslutsvägar. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och i skrift, på engelska och på svenska.
Mer info
Kontaktperson Erik Karmalm
Email Mejla Erik Karmalm
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.timeplan.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Timeplan är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklar och marknadsför molnbaserade lösningar för personalintensiva branscher. Produkten Timeplan är ett webbaserat Workforce management system som hjälper våra kunder att schemalägga, tidrapportera, hantera lön och kommunicera på ett mer optimalt sätt.
Vår kundbas består av cirka 15 000 användare som sträcker sig över ett flertal olika branscher som Hotell & Konferens, Detaljhandel & Hälsa & Vård.
Timeplan ligger i framkant vad gäller teknik och funktionalitet, våra starka kundreferenser och vår unika produkt gör att vi nu vill förstärka vår kapacitet inom försäljning. Nu siktar vi på fler branscher och vill helt enkelt hjälpa fler kunder med effektivisering genom moderna IT-lösningar.