Projektledare/Arbetsledare till Thoréns Markis&Persienn AB

Projektledare/Arbetsledare till Thoréns Markis&Persienn AB

Thoréns växer kraftigt och skall via förvärvet (Moogio + Thoréns) expandera via Moogios enheter nationellt.

Via Thoréns goda renommé är kundförfrågningarna höga och möjligheterna stora! För rätt person finns en unik möjlighet att få vara med på en spännande tillväxtresa där Thoréns och Moogio slår samman sina nätverk och spetskompetenser och skapar magi.

Vill du få chansen att påverka och forma din roll som Projektledare/ Arbetsledare i en marknadsledande organisation?

Då är denna tjänst rätt för dig!

Om Thoréns Part of Moogio International.

Moogio är Skandinaviens ledande franchisekedja inom mått anpassat solskydd och är idag etablerade på 34 orter i Sverige och Danmark. Moogio omsätter idag drygt 160 Msek och har som målsättning att inom 5 år omsätta 500 Msek.

Thoréns Markis & Persienn har genom nära samarbete med bland annat Skanska, Peab, BRA bygg samt fastighetsförvaltare som Wallenstam och Klövern utvecklats till en av Sveriges mest anlitade solskyddsexperter för projektmarknaden. Med 12 medarbetare och en omsättning på drygt 30 MSEK finns en djup kunskap för såväl de stora nybyggnationerna som de långsiktiga förvaltningsuppdragen.

Genom sammanförandet av Moogios rikstäckande nät av solskyddsenheter och Thoréns expertkunskap inom entreprenad och projektmarknaden skapas nya möjligheter för de större byggbolagen och fastighetsförvaltarna att skriva rikstäckande samarbetsavtal med samma höga nivå på genomförandet både under och efter projektet.

Om Tjänsten

Som Projektledare/Arbetsledare på Thoréns Part of Moogio International planerar, fördelar och leder du arbetet av solskyddsmontage med hjälp av Kundansvariga montörer ute på arbetsplatserna.

Med dagliga uppföljningar har du ansvar för inleveranser, besiktningar, uppföljningar, ÄTA hantering och återkopplingar till kund. Du säkerställer takt i leverans i projekten, och är en värdefull länk mellan projektsäljaren och montörerna för att säkra en proffsig leverans och slutförande till kund.

Vidare deltar du i startmöten med projektsäljaren och arbetsledning.

Du har tät dialog med montörer, tekniker och projektledare för att leverans till kund går som planerat.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Upprätta montageplanering
 • Bevaka projekten & följa upp tidsplan och bemanning
 • Följa upp egenkontroller, ÄTA rapportering
 • Bevaka inleveranser
 • Arbetsledning av montörer och UE
 • Förbereda tillstånd, ställning, lift på arbetsplats med montörer & platsledning
 • Beställning av frakt av material till arbetsplats
 • Boka serviceärenden följa upp och återkoppla
Vem är du?

Vi söker dig som är social, framåt och förtroendeingivande med en god känsla för kvalité.

Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och kan prioritera rätt saker. Vidare är det viktigt att du är en proaktiv person som ser till förbättringsmöjligheter och kan driva förbättringsarbetet framåt.

Vi tror att du anstränger dig för att leverera lösningar och för att skapa goda relationer till dina kunder och montörer som du arbetsleder.

Du strukturerar själv ditt arbete och därför ser vi att du är ordningsam och noggrann. Slutligen så tror vi att du har en problemlösningsförmåga och en lösningsfokuserad inställning.

Kvalifikationer:
 • Avslutad gymnasial utbildning
 • Kunskaper i Bas-P och Bas-U
 • Entreprenadjuridik
 • Arbetslivserfarenhet inom byggbranschen.
 • Erfarenhet av ledarskap
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • B-körkort
Start: Enligt Överenskommelse

Plats: Göteborg

Lön: Enligt Överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Thoréns Part of Moogio International med OnePartnerGroup - Sveriges lokalaste bemanning och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval görs löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Kontaktperson

Tania Benitez

Anställningsomfattning:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Tjänstgöringsort:

Göteborg med omnejd

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se