Transportplanerare till Team Thomas i Göteborg

Transportplanerare till Team Thomas i Göteborg

Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans.
Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll så har du ett tätt samarbete med de runtom dig. Som medarbetare i kundserviceteamet har du kollegor också bland våra Ansvariga Driftledare, Processoperatörer, Chaufförer och Säljare. Du arbetar verksamhetsnära och möjliggör en proffsig leverans av vår produkt till våra kunder. Du blir en del av ett team om fyra personer, ni delar rum och har ett tätt samarbete.

Vi är Specialisterna på Betong.
Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med.
Hos oss kan du alltid utvecklas, särskilt inom betong och allt vad det innebär.

Vi bidrar aktivt till att bygga ett hållbart samhälle.
Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindra klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är medarbetarna i Team Thomas. Vi är måna om att ni ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är alltid det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare.

Vill du bli en del av oss i Team Thomas?
Vi är specialisterna på betong och levererar, med hjälp av betongbilar och pumpar, dagligen färsk betong till en mängd olika bygg- och anläggningsprojekt runt om i Sverige. I vår organisation har vi en egen flotta av betongbilar och pumpar men tar även hjälp ifrån åkerier. I arbetet på Kundservice är visionen att vi tillsammans skall erbjuda våra kunder branschens bästa service med en enkel och samordnad kontaktyta för merparten av kundens ärenden.

I rollen som transportplanerare handlar dina främsta arbetsuppgifter om att utföra kundbokningar inom Göteborgsområdet samt att transportplanera för hög service och optimering. Du registrerar även ordrar och hanterar reklamationer. Tjänsten innebär mycket daglig kontakt med såväl kunder och leverantörer som chaufförer. Vi hoppas därför att du trivs i en roll där relationsbyggande, service och ett lösningsorienterat förhållningssätt är av största vikt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av transportplanering och en naturlig känsla för service och samarbete. Har du erfarenhet av betongtillverkning eller av andra roller inom betongbranschen så är vi extra intresserade.

För att trivas i rollen tror vi att du bör uppskatta att arbeta med ett högt tempo i en föränderlig verksamhet, vilket vi vet kräver ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Vi hoppas du är en självgående, ansvarsfull och initiativrik person som både ser till helheten och detaljerna i flödet. Vi erbjuder en varierande och utmanande tjänst med stora möjligheter att påverka processer och arbetssätt, tillsammans med riktigt härliga kollegor.

Start sker omgående och vi intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://thomasbetong.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se