Processoperatör till Thomas Betong Göteborg

Processoperatör till Thomas Betong Göteborg

Vill du vara en del av Team Thomas?Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans.
Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll så har du ett tätt samarbete med de runtom dig. Som processoperatör har du kollegor i bland andra Ansvarig Driftledare, tekniker, provtagare, kundservice, chaufförer och pumporganisation. Du har också möjligheter att besöka projekt, träffa kund och och se var vår betong tar vägen. Jobbet hos oss blir varierande, vårt tighta fabriksnätverk i Göteborg bjuder in till samarbete mellan fabrikerna. Och eftersom varje fabrik bemannas av några kollegor, så delar ni också på arbetsuppgifterna.

Vi är Specialisterna på Betong.
Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med.
Hos oss kan du alltid utvecklas, särskilt inom betong. Erfarenhet från betongproduktion ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget. Specialisttjänster eller inom produktion - alla behövs och är del av Team Thomas.

Vi bidrar aktivt till att bygga ett hållbart samhälle.
Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindra klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är Team Thomas. Vi är måna om att ni ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är alltid det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare.

Vill du bli en del av oss i Team Thomas?
Vi är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi bygger oss starka för framtiden och behöver förstärka vårt team med ytterligare processoperatörer till Göteborg.

Vi levererar betong till många spännande och omfattande projekt i Göteborgsområdet och har mycket på gång. Vi rekryterar löpande.

Jobbar du redan idag som processoperatör på betongfabrik, eller har annan relevant erfarenhet inom betong, så är vi extra intresserade!
Har du dessutom utbildning inom Fabriksbetongtillverkning klass 2 eller högre, så är det meriterande.

I tjänsten som Processoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att tillverka färsk betong med hjälp utav ett datoriserat styrsystem. Recepturen är en komplex historia då betongens egenskaper noga anpassas efter sitt specifika ändamål. Därför är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och fingertoppskänsla en Processoperatörs främsta vapen i tillverkningsprocessen.

Betongen kvalitetssäkrar du regelbundet genom tillverkning av betongkuber som används för provning i ett laboratorium.

I tjänsten förekommer också körning av hjullastare och diverse andra arbetsuppgifter som hör tillverkning och underhåll av fabriken till.

För att briljera hos oss, och för den delen - för att trivas i rollen, ser du positivt på arbetsdagar som kräver stort fokus, engagemang och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi är också måna om att du är personen som förstår vikten av - och verkligen vill bidra till - ett gott samarbete, god service och härlig gemenskap i arbetsgruppen.

Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan nu.

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://thomasbetong.se/
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se