Distriktsäljare till Theben

Distriktsäljare till Theben

Vill du arbeta med produkter av hög kvalitet?

Drivs du av att skapa starka relationer? Theben Electronics är på frammarsch i Sverige och vi växer snabbt. Potentialen är mycket stor och vi söker en driven och självgående Distriktsäljare med entreprenöriella egenskaper.

Theben AG är ett världsledande tyskt hightech-företag inom elektroteknik. Med mer än 800 medarbetare utvecklar och producerar det familjeägda företaget innovativa timers, rörelsedetektorer samt kompletta system för fastighetsautomation. Inom de kommande åren satsar Theben stort på smart mätning och smarta nät och behöver medarbetare som delar passionen för teknologiska spetsprodukter.

I rollen som Distriktsäljare för Theben kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen och dina kunder är allt från elgrossister till installatörer och konsulter. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. att ta fram marknadsföringsplaner och implementera marknadsstrategier, men även produktlansering och presentationer.

Du arbetar aktivt med att skapa starka relationer och utvecklar ditt nätverk genom att du hjälper kunderna att bli framgångsrika.

Distriktet sträcker sig från Strömstad ner till Malmö längst Sveriges västra kust. Du utgår hemifrån och jobbar mot en egen budget.

Vi erbjuder:
  • Möjligheten att arbeta med ett bolag i spännande tillväxtfas där du blir delaktig i företagets fortsatta utveckling
  • En gedigen introduktion och produktutbildning
  • Ett brett sortiment med högkvalitativa produkter
  • Frihet under ansvar
  • Högt i tak och trevliga kollegor
OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER
Som person är du social och utåtriktad och initiativrik. Du vet att relationer skapas ute hos kund och tar ett stort ansvar för utvecklingen av ditt distrikt.

Vidare ser vi att du:
  • Har dokumenterad erfarenhet av B2B försäljning inom elbranschen
  • Är en god kommunikatör/presentatör
  • Är en god lagspelare med eget driv
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Hos Theben står människan i fokus. Bara med motiverade medarbetare kan produktkvalitén uppfylla de höga förväntningarna och Theben fortsätta sin globala tillväxtkurs. Vill du vara med på resan? Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 0723-02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 13 apr (24 dagar kvar)