Finance Systems Controller till The Swedish Club, Göteborg

Finance Systems Controller till The Swedish Club, Göteborg

För sin fortsatta utveckling söker det marina försäkringsbolaget The Swedish Club en driven Finance Systems Controller med genuint intresse för systemlösningar, ekonomistyrning och analys. Rollen är affärskritisk och du agerar som spindeln i nätet med stor potential att påverka och bidra till resultat.

Som Finance Systems Controller kommer du arbeta med kontroll, uppföljning och rapportering av våra verksamheter samt kopplingar till våra affärssystem. Du är systemadministratör för våra ekonomisystem och ansvarar för upprätthållande och utveckling av rutiner och processer tillhörande dessa. Du arbetar i nära samarbete med risk management, cash management och övriga ekonomiavdelningen. Du kommer vara vår interna expert gällande affärssystem och kopplingar till olika stödsystem. Vidare förbereder du analysunderlag och sammanställer rapporter.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning i ett medelstort eller större bolag där du haft en bred överblick över verksamheten. Du är civilekonom eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i internationell miljö. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Analytisk förmåga tillsammans med utvecklat intresse och goda kunskaper om affärssystem är viktiga framgångsfaktorer i denna tjänst. Du skall ha goda kunskaper i Excel och eftersom vi arbetar i Unit4 Agresso är det meriterande att ha arbetat med det. Erfarenhet från liknande affärssystem är ett grundkrav.

Du är driven, analytisk, strukturerad och serviceinriktad. Trivs i en ambitiös miljö där du får vara engagerad och ta initiativ. Du bidrar aktivt med dina färdigheter, kunskaper och erfarenheter, men är också villig att lära och tänka nytt. Din potential och personliga egenskaper kommer att vara avgörande i urval och slutgiltigt val.

I denna rekryteringsprocess samarbetar The Swedish Club med Jerrie. För mer information är du välkommen att kontakta Pierre Sander på 0763-413 411. Urval och intervjuer pågår (sista ansökningsdatum var 14 januari).

Om The Swedish Club

The Swedish Club etablerades 1872 och är idag ett av de ledande marina försäkringsbolagen inom internationell sjöfart. Bolaget erbjuder en portfolio av marina försäkringar; Protection & Indemnity (P&I), Freight Demurrage & Defence (FD&D), Hull & Machinery (H&M), Hull Interests, Loss of Hire, War Risks samt ytterligare marina försäkringar specifikt för redare och befraktare. Loss of Hire för Mobile Offshore Units och FPSOs är ytterligare marina försäkringar som erbjuds.

Huvudkontoret ligger i Göteborg och lokala kontor finns i strategiska sjöfartscentra som Pireus, Hong Kong, Tokyo, Oslo och London.

The Swedish Club har idag c:a 120 medarbetare och drivs som ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina medlemmar. Mer information hittar du på www.swedishclub.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 28 jan (5 dagar kvar)