Tekniker till vårt Service Center i Göteborg!

Tekniker till vårt Service Center i Göteborg!

Rollen

Tesla fortsätter att växa, och letar nu efter fler skickliga tekniker till vår Service Center i Göteborg.

Du behöver inte vara utbildad bilmekaniker för att få jobba hos oss. Om du har annan teknisk bakgrund och kunskap du tror är värdefull för vårt service-team, då vill vi gärna höra ifrån dig!

Som servicetekniker på Tesla har man en betydande grad av kundinteraktion. Därför är det inte bara viktigt att ha teknisk kunskap, men också förmågan att ge förstklassig kundservice.

Vår ambition är att ge våra kunder unik och effektiv service i världsklass, och det klarar vi bara om vi har de absolut bästa med i teamet.

Ansvarsområden
 • Utföra arbete i samband med inspektion, reparation och service av Tesla-fordon, inklusive felsökning/diagnostik.
 • Genomföra leveranskontroll (PDI) i nya bilar
 • Aktivit arbeta med arbetsordrar i våra system
 • Utföra andra arbetsuppgifter efter behov
Krav på sökande
 • Certifikat som styrker teknisk/mekanisk kunskap, gärna från teknisk yrkesskola
 • Det är inte ett krav att vara en certifierad mekaniker för att få arbeta hos oss, men du ska ha ett brinnande intresse för (el)bilar
 • Kunskap inom, och gärna erfarenhet av, metoder, olika tekniker, delar, verktyg och material som används vid underhåll och reparation av fordon
 • Gärna erfarenhet av att använda diagnostikverktyg
 • God muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga, både i Svenska och engelska
 • Du ska vara en lagspelare, med god samarbetsförmåga
 • Se möjligheter och lösningar snarare än problem, Teslas tekniker tackar aldrig nej till en utmaning!
Vi erbjuder
 • Intensiva och varierande arbetsdagar
 • Brant inlärningskurva och möjlighet till personlig samt professionell utveckling
 • En spännande och tilltalande roll i ett av världens ledande företag inom elektrisk mobilitet
 • Konkurrenskraftiga villkor
Låter detta som du?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Samtliga ansökningar måste skickas in elektroniskt till oss, och innehålla CV på engelska.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 2 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.