Product Specialist till Tesla Göteborg

Product Specialist till Tesla Göteborg

Som Product Specialist är du ansvarig för att säkra att alla våra kunder får en unik Tesla upplevelse när de besöker oss samt att du assisterar dem genom hela köp-processen.

Du kommer möta våra kunder, svara på deras frågor samt utbilda dem om Tesla och upplevelsen att köra en elektrisk bil. Det betyder att för att vara framgångsrik i rollen behöver du vara extrovert och älska att möta kunder. Vi förväntar att det kommer naturligt för dig att vara ansiktet utåt samt att du motiveras av att vara en viktig teamplayer och bidra till vårt säljteam. Låter det här som dig? Sök redan idag!

Vad innebär rollen som Product Specialist?

Som Product Specialist kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Såsom till exempel:
 • Hälsa våra kunder välkomna, besvara frågor och skapa en exceptionellt god kundupplevelse hos Tesla
 • Utbilda våra kunder om den elektriska bilindustrin
 • Ge kundservice i världsklass till vår existerande kundbas
 • Bidra till att uppnå butikens mål
 • Hålla dig uppdaterat på trender i branschen samt alla uppdateringar hos Tesla
 • Uppdatera Teslas CRM system
 • Support kring utleverans av bilar, samt ta ansvar kring processerna och pappersarbetet som tillkommer
Vem är du?

Idag arbetar du exempelvis i butik eller liknande där du är van vid kundkontakt och är en stjärna på att ge personlig kundservice. Exempel på branschen du har eller arbetar i kan vara retail, försäljning, telecom, försäkring eller liknande. Men det viktigaste är att du är duktig på att bemöta kunder och att du gärna vill utvecklas inom försäljning.
 • Utpräglad teamplayer
 • God kommunikationsförmåga i både engelska och svenska
 • Passion för ny grön teknologi samt för bilindustrin generellt
Vi erbjuder
 • Hektiska och varierande arbetsdagar
 • En positiv och trevlig arbetsmiljö
 • En brant inlärningskurva och möjlighet till personlig och professionell utveckling
 • En spännande och attraktiv roll i ett av världens ledande företag inom elektrisk mobilitet
 • Konkurrenskraftiga villkor
Låter det som att vi har beskrivit dig? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Vänligen använd länken på sidan för att söka, då vi endast tar emot ansökningar elektroniskt. Samtliga ansökningsbrev och CV:n måste vara på engelska.
Mer info
Telefon 0000000000
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 31 dec (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.