Product Specialist till Tesla Göteborg

Product Specialist till Tesla Göteborg

Har du alltid drömt om att göra skillnad och vara en ambassadör för en produkt som du verkligen tror på? Om svaret är ja så ska du läsa vidare.

Vi på Tesla påskyndar övergången till hållbara transporter och energiförbrukning genom att tillverka världens bästa elbilar och energilagringssystem. För att vi ska lyckas med detta anställer vi de främsta talangerna i världen som likt som oss tror på vår framtidsvision. Vill du vara med och hjälpa till? Det finns nämligen en väldigt spännande möjlighet som Product Specialist till vår butik i Göteborg.

Som Product Specialist är du ansvarig för att säkra att alla våra kunder får en unik Tesla upplevelse när de besöker oss samt att du assisterar dem genom hela köp-processen. Du kommer möta våra kunder, svara på deras frågor samt utbilda dem om Tesla och upplevelsen att köra en elektrisk bil. Det betyder att för att vara framgångsrik i rollen behöver du vara extrovert och älska att möta kunder. Vi förväntar att det kommer naturligt för dig att vara ansiktet utåt samt att du motiveras av att vara en viktig teamplayer och bidra till vårt säljteam. Låter det här som dig? Sök redan idag!

Vad innebär rollen som Product Specialist?

Som Product Specialist kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Såsom till exempel:
 • Hälsa våra kunder välkomna, besvara frågor och skapa en exceptionellt god kundupplevelse hos Tesla
 • Utbilda våra kunder om den elektriska bilindustrin
 • Ge kundservice i världsklass till vår existerande kundbas
 • Bidra till att uppnå butikens mål
 • Hålla dig uppdaterat på trender i branschen samt alla uppdateringar hos Tesla
 • Uppdatera Teslas CRM system
 • Support kring utleverans av bilar, samt ta ansvar kring processerna och pappersarbetet som tillkommer

Vem är du?

Idag arbetar du exempelvis i butik eller liknande där du är van vid kundkontakt och är en stjärna på att ge personlig kundservice. Exempel på branschen du har eller arbetar i kan vara retail, försäljning, telecom, försäkring eller liknande. Men det viktigaste är att du är duktig på att bemöta kunder och att du gärna vill utvecklas inom försäljning.
 • Utpräglad teamplayer
 • God kommunikationsförmåga i både engelska och svenska
 • Passion för ny grön teknologi samt för bilindustrin generellt

Vi erbjuder
 • Dynamiska och varierande arbetsdagar
 • Du blir en del av ett team som har det riktigt kul på jobbet
 • En spännande och attraktiv roll i ett av världens ledande företag inom elektrisk mobilitet
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Konkurrenskraftiga villkor
 • customerservice #retail #sales #superchargeyourcareer #lovemyjob #technology #innovation #cuttingedge
Är du en positiv och driven person som vill vara med oss på resan till en hållbar framtid? Då ser vi fram emot din ansökan! Sänd gärna din ansökan på engelska så snart du kan. Hoppas vi hörs snart!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 29 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla påskyndar världens övergång till hållbara transporter och hållbar energiförbrukning genom att konstruera och tillverka elbilar samt energilagringssystem. Tesla är baserat i Kalifornien, sysselsätter fler än 13 000 personer på fyra kontinenter och tillverkar bilar i vår fabrik i Fremont, Kalifornien. Vi bygger för närvarande Gigafactory - världens största fabrik för litiumjonbatterier - i Sparks, Nevada, och har börjat tillverka energilagringsprodukter. För närvarande tillverkar Tesla två premiumelbilar - Model S och Model X - från grunden konstruerade för att vara världens bästa bil respektive världens bästa SUV. Model S belönades med Motor Trends prestigefyllda pris Car of the Year 2013 och fick det högsta säkerhetsbetyg någonsin av alla bilar som testats av NHTSA. Model S erhåller även ett 5-stjärningt säkerhetsbetyg från Euro NCAP. Nyligen lanserade Model X har världens första Falcon Wing-dörrar och Teslas prisbelönta elektriska drivlina för fyrhjulsdrift. Båda fordonen har tillgång till mer än 400 gratis Tesla Supercharger-stationer - världens snabbaste teknik för laddning av elfordon. Model 3, vår tredje generations elbil, är under utveckling. Tesla tillverkar Powerwall, ett batteripaket för energilagring för bostäder, samt Powerpack energilagringssystem för kommersiell- och industribruk avsedda för att sänka elkostnader samt bidra till jämn förbrukning och mer tåliga elnät. Tesla satsar på att anställa och utveckla de främsta talangerna från hela världen inom varje givet område. Våra världsklassiga team arbetar efter en okonventionell filosofi för produktutveckling, med omfattande samarbete mellan olika discipliner, platt organisationsstruktur och tekniska bidrag på alla nivåer. Du förväntas utmana och anta utmaningar, skapa innovation och vara innovativ. De här jobben passar inte alla, du måste brinna för att producera världens bästa fordon. Utan passion kommer du att finna det alltför svårt att göra det vi försöker åstadkomma.