Teknisk säljare, Göteborg

Teknisk säljare, Göteborg

Har du ambitioner att sälja tekniska spetsprodukter med hela världen som marknad? Vi söker nu en

Teknisk säljare
Göteborg

Arbetsbeskrivning
Som teknisk säljare hos Tensor AB kommer du att arbeta med ett globalt ansvar. Du kommer främst att sälja hydrauliska skruvspännarsystem och hydrauliska klippare till kärnkraftsindustrin. Klicka här för att se våra produkter. Du kommer driva långsiktig teknisk- och konsultativ försäljning mot den internationella marknaden. Du kommer även att fokusera på nykundsbearbetning och merförsäljning till industrier i Sverige för att sälja våra mindre skruvspännare, klippare och pumpsystem. I länder som Ryssland, Ukraina och USA finns representanter/samarbetspartner som kommer hjälpa till och driva försäljningsarbetet.

Arbetet innebär att presentera tekniska lösningar mot tung industri, där du både serviceinriktat och praktiskt ger kunderna bästa möjliga service och konsultation. Du kommer att ha flertalet resdagar samt övernattningar om året.

Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss kommer du in i ett flexibelt och öppet företag med spetsprodukter på den internationella marknaden. Du kommer vara delaktig i tekniska och kommersiella utmaningar med stor frihet under eget ansvar. Du kommer vara en av medlemmarna i ledningsgruppen. Företaget kommer stegvis att bli medarbetarägt, och stämmer allt kommer du också bli erbjuden att köpa in dig i företaget.

Din profil
Du har stort intresse av att arbeta affärsmässigt, säljorienterat och resultatinriktat. Du drivs även av att arbeta problemlösande, praktiskt och arbetsledande. Som person är du samarbetsvillig, prestigelös och intresserad för att lära dig mer. Du är även självständig och initiativkraftig i ditt arbete och tar ansvar för din omgivning.

Det är meriterande om du som söker har internationell säljerfarenhet. Det är också meriterande med teknisk utbilning så som högskoleingenjör.

Kravprofil
  • Minst två år dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning.
  • Erfarenhet av arbetsledning.
  • Erfarenhet av mekanik.
Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

Tensor AB grundades 1978 och tillhör de tre största aktörerna på marknaden gällande hydrauliska skruvspännarsystem till världens kärnkraftverk. Vi designar, producerar och servar allt som vi levererar till våra kunder. Tensor AB är under stark utveckling och gjorde ett rekordresultat 2017. Under sommaren 2018 mottog vi dessutom vår största order hittills.

Sökord: Säljare, Försäljning, Teknik, Teknisk, fältsäljare, utesäljare, distriksäljare, regionsäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 3 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!