Underhållsansvarig till Tenneco, Göteborg

Underhållsansvarig till Tenneco, Göteborg

Underhållsansvarig

Göteborg / Mölnlycke


Federal-Mogul, som nyligen förvärvades av Tenneco, är världsledande med en unik marknadsposition inom kolvringar till stora båtmotorer. Vi arbetar med avancerade tillverkningsmetoder, ny teknik och har egen tillverkning i Mölnlycke med 130 medarbetare.

Vi erbjuder dig att jobba i ett företag med välutvecklade produktionsmetoder, modern utrustning och moderna maskiner. Genom åren har företaget satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten.

Vi står nu inför flera spännande investeringar och söker en driven underhållsansvarig.

Arbetsuppgifter

Som underhållsansvarig kommer du att leda underhållsarbetet tillsammans med ditt team om 5 anställda och arbeta tätt med kollegorna inom produktionsteknik och produktionsledning. Detta är en strategisk satsning där du har en viktig roll i att bygga ett fungerande team som tillsammans driver och utvecklar underhållsarbetet med nya mål, processer och standarder. Du är delaktig i företagets produktionsutveckling och driver investeringsprojekt samt ansvarar för serviceavtal och rapporterar till fabrikens produktionschef.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet från verkstadsindustrin med skärande bearbetning, CNC styrda maskiner
  • Erfarenhet av tillverkningsprocesser och LEAN
  • Några års erfarenhet som produktionstekniker med förståelse för underhållsteknik eller tvärtom
  • Då allt arbete sker i projektform skall du ha drivit projekt med lyckat resultat
  • Goda kunskaper i teknisk engelska
  • Tidigare ledarerfarenhet är meriterande
Som person är du driven och tycker om att lösa tekniska utmaningar på ett systematiskt arbetssätt. Du är en lagspelare med egenskap att engagera din omgivning och trivs med att utbilda och coacha andra.

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras Nicole Diener, 0735-258686 eller Mattias Lyckberg, 0733-336080 rekryteringskonsulter på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan

Vänligen ansök snarast då urval sker löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!

Tenneco Headquartered in Lake Forest, Illinois, Tenneco is one of the world's leading designers, manufacturers and marketers of Aftermarket, Ride Performance, Clean Air and Powertrain products and technology solutions for diversified markets and approximately 78,000 employees worldwide. On October 1, 2018, Tenneco completed the acquisition of Federal-Mogul, a leading global supplier to original equipment manufacturers and the aftermarket. With the Daros and Goetze brands, Federal-Mogul brings in the know-how of the manufacturing of piston rings for large marine engines. We are committed to the safety and health of our employees. We adhere to social distancing recommendations and other protocols in our manufacturing facilities wherever possible, ensuring a safe work environment for all.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 apr 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.