Platschef till Utetjänst

Platschef till Utetjänst

Kvalifikationer

Du som söker:
  • Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet som platschef eller i arbetsledande position
  • Erfarenhet ifrån bygg eller anläggningsbranschen är ett krav. Meriterande med kunskaper inom VA, grundläggning, vägbyggnation
  • Önskvärt om du är utbildad Byggingenjör
För att lyckas i rollen som Platschef är det viktigt att du har ett har ett öppet och positiv förhållningssätt och är bra att ta människor. Du har en tydlig struktur och har förmågan att föra projekt i mål inom en given tidsram.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna rekrytering samarbetar Utejänst med TEMP-TEAM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Mellquist, 0708-58 23 86.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Kontaktperson Eva Mellquist
Telefon 0708-58 23 86
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Utetjänst är ett personligt företag som månar om såväl sina kunder som sina medarbetare och är verksamt inom mark och anläggning , skötsel och underhåll av grönområden med tillhörande områden. Gedigen kunskap, spetskompetens och modern teknik är Utetjänst unika i branschen.Ett systematisk arbetssätt och ett stort engagemang är nyckelfaktorer för Utetjänst för att leverera lyckade projekt.

Som platschef kommer du ansvara för att driva mark och anläggningsprojekt - stora som små. Du kommer att planera och följa upp projekten allt ifrån tidsplan, ekonomi och anskaffa resurser. I nära samarbete med bl.a. arbets-/produktionschefen, kalkyl och inköpsfunktioner kommer du spela en viktig funktion i att tillgodose Utetjänst kunder i Stor Göteborg med kvalitativa lösningar.

Tjänsten är en direktrekrytering till Utetjänst där du erbjuds goda villkor och stora möjligheter att utvecklas till större projekt. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.