Löneadministratör till Swemaint i Göteborg

Löneadministratör till Swemaint i Göteborg

Rollen

Till rollen som Löneadministratör söker vi framförallt dig som är en social och utåtriktad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta löpande med löneadministration, hantera semester och annan frånvaro. Du kommer även hantera reseräkningar samt skapa rapporter och underlag. I rollen ingår även personaladministrativt arbete samt att vara support mot främst deras verkstadschefer i olika frågor.
För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det viktigt att du:
  • Har erfarenhet av löneadministrativt arbete. Meriterande om du har en YH-examen där lön, personal och ekonomi ingår.
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Har goda datorkunskaper och god systemvana
  • Hantera personaladministration eller personaladministrativt arbete
Bra att veta!

Du kommer bli anställd som TEMP-TEAM konsult med avtalsenliga villkor och en personlig kontaktperson som skall säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.
Tjänsten är ett längre uppdrag med start 18 maj 2020.

Intresserad?

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Rönneberg Carr på telefonnummer: 0733-844850 eller via e-post: saca@temp-team.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!
Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Sara Rönneberg Carr
Telefon 0733-84 48 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en ansvarsfull, serviceinriktad och strukturerad person som drivs av att få ta eget ansvar och att ha varierande arbetsuppgifter? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som Löneadministratör hos Swemaint något för dig!

SweMaint är norra Europas ledande leverantör av underhållstjänster till vagnägare och andra operatörer av godstransporter på järnväg. Målet är att göra spårbunden godstrafik till ett ännu tydligare och mer konkurrenskraftigt transportalternativ för landväg. En miljövänlig järnväg, vilket inte bara skapar nya möjligheter utan en mer hållbar utveckling i hela godstransportbranschen.