Innesäljare/Kvalitetstekniker till Zeller & Co AB

Innesäljare/Kvalitetstekniker till Zeller & Co AB

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna rekrytering har Zeller & CO valt att samarbeta med TEMP-TEAM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Calle Odén på TEMP-TEAM.
Mer info
Kontaktperson Calle Odén
Telefon 0708-582374
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeller & CO är ett internationellt handelshus med inriktning mot fordons- verkstadsindustrin samt arkitekt- och byggbranschen. Företaget är i en expansiv fas och söker en ny medarbetare till sitt säljteam. Företaget ligger i Mölnlycke och har i dagsläget 7 anställda.

Som innesäljare kommer att dela din tid mellan innesälj och kvalitet. I kvalitetsarbetet ska du kunna ta huvudansvaret för reklamationshantering inom bolaget samt mätningar med vår 3D-mätarm. Du kommer att vara delaktig i att supportera säljorganisationen med offerthantering och kalkylarbete, orderhantering, leveransplanering. Kontakt med leverantörer och kunder sker främst genom telefon och mail. Till viss del ingår även nykundsbearbetning och bokning av kundmöten åt fältsäljare.

Vi söker dig som:
  • har några års erfarenhet av orderhantering, administration och kundkontakter.
  • kan läsa ritning och CAD
  • är tekniskt intresserad
  • har goda officekunskaper, framför allt Excel. Kunskaper i Pyramid är meriterande.
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Som person gillar du att arbeta under eget ansvar. Du ser det som behövs göras och gör det även om det inte ingår i dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är i utgångsläget en inhyrning via oss på TEMP-TEAM med mycket goda möjligheter till anställning direkt hos Zeller.
Start omgående.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket gör att du omfattas av aktuellt kollektivavtal för tex lön, försäkringar, semester & pension. För oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats vilket gör att du kommer hålla en löpande kontakt med din konsultchef.