Elektronikmontör till spännande bransch!

Elektronikmontör till spännande bransch!

Rollen

Som elektronikmontör kommer du att:
  • el/mekaniskt arbete, koppla, skruva och metallbearbetning såsom sågning och borrning.
  • att säkerställa byggnation och att test sker enligt gällande ritningar och instruktioner och förväntade kvalitetskrav.
Du kommer i utgångsläget bli uthyrd som TEMP-TEAM konsult med avtalsenliga villkor och en kontaktperson som säkrar att du trivs och kommer väl tillrätta på din arbetsplats.

Din profil

För att lyckas i rollen som elektronikmontör behöver du:
  • erfarenhet och intresse av elektronik. Har kännedom om verktyg för att klara montering och vana att hantera mekaniska verktyg vid arbete som t.ex. sågning, borrning och slipning.
  • Behärskar svenska i tal och skrift för att kunna läsa och skriva komplicerade instruktioner
Vi letar efter dig som är strukturerad, noggrann och stadig på handen. Du har lätt att arbeta i ett team och du är stresstålig och kan möta deadlines.

Intresserad?

Är du elektronikmontören vi söker? Vi har ett löpande urval till tjänsten så skicka in din ansökan redan idag för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde, 0709-95 21 90 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Kontaktperson Gunde Algebäck
Telefon 0709-95 21 90
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 2 dec (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du flink i fingrarna och har ett stort intresse och erfarenhet av elektronik? Vill du jobba i en spännande bransch med härliga kollegor? Då kan detta vara jobbet för dig!