Drivna innesäljare till Bambora i Göteborg

Drivna innesäljare till Bambora i Göteborg

Tjänstebeskrivning

Som innesäljare arbetar du med försäljning utav bolagets produkter via telefon och skapar oslagbara helhetslösnignar för varje kund. Du bearbetar ett brett spann av branscher och kontakter som har gemensamt att de behöver smarta betallösningar. Du kommer att ingå i ett drivet och fokuserat säljteam och du rapporterar löpande till din teamleader. Du kommer också att få en ordentlig utbildning och kontinuerlig coachning och stöttning i ditt säljarbete.

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 08:00-17:00
Lön: Fast lön + provision

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet som Innesäljare. Du behöver ha god datavana.

Stor vikt läggs vid affärsmässighet och förmåga att kunna planera och prioritera sin tid för bästa resultat.

För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du vara en person med mycket energi och positiv inställning. Att du dessutom är relationsorienterad, serviceminded och duktig på att skapa förtroende ser vi som självklart.

Ansökan

Du söker tjänsten som Innesäljare via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanie Jadidi på 0708-585510.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Kontaktperson Hanie Jadidi
Telefon 0708-58 55 10
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 6 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi flera positiva och drivna innesäljare till vår storsatsande kund Bambora i Göteborg.

"Enkelt. Snabbt. Som betalningar borde vara!" Bambora är ett nytänkande och entreprenörsdrivet bolag som levererar smidiga betallösningar paketerade för bästa möjliga användarvänlighet. Deras kunder är alla bolag som hanterar betalningar, allt från blomsteraffären, kvarterskrogen till klädbutiken och näthandlaren.

Företaget sitter i mycket trivsamma lokaler med en oerhört positiv och glad atmosfär. Det är ett bolag som satsar stort inte bara på tillväxt utan också på trivsel och arbetsmiljö.