Administratör till Digital Hemservice AB

Administratör till Digital Hemservice AB

Rollen

Som administratör kommer du att schemalägga installatörer på inkommande uppdrag och följer sedan processen från tidrapportering till fakturering. Du kommer även förse installatörerna med det material dom behöver och ta hand om inkommande leveranser samt hantera inkommande leverantörsfakturor. Tillsammans med VD kommer du att vara delaktig att bygga upp och självständigt underhålla sociala medier. Även andra allmänna kontorsgöromål kan förekomma.

Tjänsten är en rekrytering direkt hos kund och skall tillsättas så snart som möjligt.

Du erbjuds

Här erbjuds du en arbetsgivare i framkant och där du har stora möjligheter att påverka din arbetsroll och dina utvecklingsmöjligheter.

Din profil
  • Gymnasieutbildning fördelaktigt med ekonomisk inriktning
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • God datorvana och intresse av sociala medier
Vi söker dig som värdesätter service, ordning och reda och som har lätt för att prata med många olika typer av människor! Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter, trivs när tempot är högt och gärna tar tag i saker som du ser behöver göras. Du gillar att vara en del i ett gott team men kan arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter.

Intresserad?

Du söker tjänsten som administratör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Jensen, 0733-84 48 50 på TEMP-TEAM.
Mer info
Kontaktperson Carolina Jensen
Telefon 0733-84 48 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gillar du sociala medier och trivs att jobba med administrativa uppgifter? Är du den som alla vänder sig till när något behöver fixas? Då kan du vara precis den vi söker! Digital Hemservice är proffsinstallatörer av ljud- och bildprodukter och söker nu efter en ny administratör till sitt kontor i Sisjön!