Teknisk innesäljare till AB Zeller & Co

Teknisk innesäljare till AB Zeller & Co

Rollen

I rollen som innesäljare kommer du att ansvara för kundkontakter i fordons- verkstadsindustrin samt arkitekt- och byggbranschen.

Som innesäljare kommer att dela din tid mellan kvalitet och innesälj. I kvalitetsarbetet ska du kunna ta huvudansvaret för reklamationshantering inom bolaget samt mätningar med vår 3D-mätarm. Du kommer att vara delaktig i att supportera säljorganisationen med offerthantering och kalkylarbete, orderhantering, leveransplanering. Kontakt med leverantörer och kunder sker främst genom telefon och mail. Till viss del ingår även nykundsbearbetning och bokning av kundmöten åt fältsäljare.

Tjänsten är i utgångsläget en inhyrning via oss på TEMP-TEAM med mycket goda möjligheter till anställning direkt hos AB Zeller och Co. Start omgående.

Du erbjuds

På AB Zeller och Co får du möjligheten att arbeta i moderna lokaler i en familjär miljö med god uppbackning av kollegor! Här hjälps man åt för att lösa uppdragen och ge kunderna den service som dom förväntar sig!

Din profil

Vi söker dig som:
  • har erfarenhet av reklamationshantering, praktiska mätningar och kontroll
  • har några års erfarenhet av orderhantering, administration och kundkontakter.
  • har goda officekunskaper, framför allt Excel. Kunskaper i Pyramid är meriterande.
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Som person gillar du att arbeta under eget ansvar. Du ser det som behövs göras och gör det även om det inte ingår i dina arbetsuppgifter.

Intresserad?

Är du Zellers nya tekniska innesäljare? Sök tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna rekrytering har AB Zeller & CO valt att samarbeta med TEMP-TEAM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanie Jadidi på TEMP-TEAM.
Mer info
Kontaktperson Hanie Jadidi
Telefon 0708-58 55 10
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 12 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en duktig innesäljare med stort intresse för kvalitet och teknik? Är du en person med utpräglad servicekänsla och som vill jobba i ett mindre familjärt bolag men på den stora internationella marknaden? Då kan detta vara jobbet just för dig! AB Zeller och Co är just nu på jakt efter en ny medarbetare till sitt team i Mölnlycke!