Löneadministratör till välkänt företag i kembranschen!

Löneadministratör till välkänt företag i kembranschen!

Tjänstebeskrivning

Som löneadministratör kommer du att ansvara för all lönehantering för den svenska verksamheten inkluderat lönekörning varje månad, säkerställa lönavstämning, kontroll av och uppföljning på återbetalningar från myndigheter, semesterdagar m.m. Du kommer även vara kontaktperson för löneförhållanden, förmåner, tidsregistrering och HR-administration.

Du erbjuds en arbetsplats där din utveckling är prioriterad och du kommer bli en viktig del av företagets globala HR-team, med placering i nya fina lokaler i Göteborg.
Denna tjänst är i utgångsläget en del av vår konsultverksamhet på TEMP-TEAM.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som löneadministratör har du:
  • Bred erfarenhet och intresse för löneprocesser, administration av lön och förmåner samt kunskap om svensk lagstiftning och regler inom lön. Har du dessutom erfarenhet ifrån en internationell koncern är det meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i danska är fördelaktigt.
  • Goda kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel.
  • Goda kunskaper i AGDA eller erfarenhet med andra lönesystem
Vi söker dig som snabbt kan komma in i en ny organisation och som gillar att jobba resultatinriktat vid korta deadlines. Du har en stark analytisk och administrativ ådra och har lätt för att samarbeta med kollegor i din närhet.

Ansökan

Du söker tjänsten som löneadministratör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan-Olof Åsberg, 0708 - 50 48 53 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Kontaktperson Jan-Olof Åsberg
Telefon 0708-50 48 53
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 8 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en duktig löneadministratör som vill jobba på ett välkänt internationellt företag? Då kan detta vara tjänsten för dig!