Innesäljare till innovativt företag med utsikt över Älven!

Innesäljare till innovativt företag med utsikt över Älven!

Rollen

Som innesäljare arbetar du med försäljning utav bolagets produkter via telefon och skapar oslagbara helhetslösningar för varje kund. Du bearbetar nya och befintliga kunder som har det gemensamt att de behöver smarta betallösningar. Du kommer att ingå i ett drivet och fokuserat säljteam och du rapporterar löpande till din försäljningschef. Du kommer också att få en ordentlig utbildning och kontinuerlig coachning och stöttning i ditt säljarbete. I företaget och i koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person, och du kommer att arbeta i en mycket expansiv och spännande bransch.

Start: omgående
Omfattning: Heltid 08:30-17:00
Lön: Fast lön + provision

Du erbjuds

Här får du chansen att jobba i helt nya och mycket trivsamma lokaler på Lindholmspiren i Göteborg med en positiv och glad atmosfär, vi satsar stort inte bara på tillväxt utan även på trivsel och arbetsmiljö. Vi har en flexibel och prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

Du erbjuds avtalsenliga villkor och med fast lön och provision!

Din profil

Vi söker främst dig som tidigare arbetat med försäljning och vill utvecklas vidare i säljyrket, men även dig som aldrig tidigare har arbetat som säljare, men som känner att detta är ett yrke som du har en längtan att få arbeta inom.

Viktigt är att du har ett naturligt affärssinne och förmåga att förstå kundernas behov. Du behöver vara en person med mycket energi och positiv inställning. Att du dessutom är relationsorienterad, serviceminded och duktig på att skapa förtroende ser vi som självklart.

Bra att veta!

Tjänsten är en inhyrning via TEMP-TEAM med en avsikt till fastanställning hos kund.

Intresserad?

Är du Säljaren vi söker? Skicka in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna tjänst har Open valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Sara Rönneberg Carr 0733-844850
Mer info
Kontaktperson Sara Rönneberg Carr
Telefon 0733-84 48 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du jobba på ett innovativt och snabbväxande företag? Älskar du försäljning, trivs i telefon och vill skaffa dig en riktigt bra grund för en karriär som Innesäljare så är det här jobbet för dig! Open är ledande i Norden på betallösningar och söker nu Innesäljare till Inhouse-avdelning i företagets sprillans nya lokaler på Lindholms Piren i Göteborg.